dilluns, 4 de desembre del 2017

Cròniques 2 i 3 de desembre

Bon balanç general del cap de setmana, amb dues derrotes i tres victòries, especialment important la del Sènior, que li permet pujar en la classificació fins a la tercera plaça del grup.

Senyalar també que el Benjamí Mixte no va poder disputar el seu partit, a causa de les adverses condicions meteorològiques.

Lycée Bel Air - Benjamí Mixte

El nostre Benjamí Mixte és desplaçava a Sant Pere de Ribes a disputar el seu partit aquest dissabte, malauradament el partit es va haver de suspendre a causa de l'intens fred, ja eu estava previst jugar a una pista exterior.

Alevin Mixto 12 - H. E. Castelldefels 4

Buen partido de los Alevines en general, la pérdida de balones y la hora del partido hizo que costara un poco el arranque de las dos primeras partes en la que fuimos superiores por el robo de balones y las paradas de la porteria. El juego colectivo y generoso entre nosotros facilitó el ataque siendo muy fácil encontrar el gol. Seguimos trabajando y buscando mejoras para superarnos dia tras dia!

H. Claret   39  - Infantil Mixte   16

Dur el partit jugat avui pel nostre Infantil Mixt al camp dels barcelonins de l'Handbol Claret, a una pista exterior, de ciment, molt petita, i amb molt de fred.
Els nostres es tornaven a desplaçar en quadre, no aconsegueixen anar-hi tots als partits, fet que provoca que vagin justos de canvis i forces a aquesta nova etapa que han començat a camp gran.
El partit es podria resumir en 2 parts, la dificultat que han tingut els nostres a superar la tancada 5.1 defensa local, massa ajudada per les dimensions tan reduïdes del camp.
Per altra banda, els nostres segueixen formant-se, i continuen defensant molt obert, i avui ha estat un dia ple d'irregularitats en l'aspecte defensiu.
Hi ha hagut molts moments on els nostres s'han exigit i han aconseguit nombroses recuperacions de pilota, tot i que no han estat materialitzades en contraatacs finalitzats.
La setmana vinent descansen, i el dia 16 encararan el Torneig de Nadal davant el tot poderosa Safa Horta, rival més fort del grup per tancar l'any 2017.

Cadet Masculí 19 - BM. Barbera 37

Derrota contundent del Cadet 2003 davant de l'Handbol Barbera. Aquesta jornada ens visitava un dels primers classificats del grup.
Un començament no gaire intens per part dels locals, ha fet que el Barberà desplegues el seu potencial i passes per sobre de l'Esparreguera com un autèntic tren de mercaderies. Així, al minut 15 els locals perdien 2-10, un parcial que ja no han recuperat en cap moment. Passat el minut 15, els esparreguerins començaven a pujar el nivell d'intensitat de la defensa cosa que ha fet recuperar alguna pilota i provocar perdudes de pilota als visitants, aconseguint un parcial desfavorable de 6-8, arribant a la mitja part amb un resultat de 8 a 18. Tot i la millora dels nostres nois, el Barberà no ha afluixat en cap moment, fent impossible la remuntada per als esparreguerins. L'equip visitant ha imposat durant tot el partit la seva superioritat física i la qualitat tècnica de tots els jugadors, mereixent la victòria clara i contundent per 19 a 37. Felicitar al Barberà pel gran partit fet a casa nostra, i animar als nostres nois a seguir entrenant i millorar per poder jugar el partit de tornada amb més opcions de plantar cara a aquest bon equip.

Cadet Masculí 2002 43 - CH Vilanova 2003 Hipersimply 25

Bon partit del Cadet 2002 contra l'altre equip cadet del Vilanova 1978. Els nois, continuant amb la seva línia ascendent i de trobada de la seva identitat com a grup, donan un pas més tant motivacional com de resultats.
L'inici del partit va començar molt igualat on el joc posicional feia treballar les defenses d'ambdós equips, no obstant la nostre 5:1 provocava amb la dissuasió diverses pèrdues de pilota del contrari que permetien contraatacs efectius fins a arribar al 17-13 a la mitja part.
A la represa els nois del BM Esparreguera van sortir a disputar i competir fins al final mantenint intensitat i intentant plasmar dins el camp combinacions tàctiques treballades als entrenaments. No tot va sortir, però sí que es va provar es tenia consciència del que es volia fer i de quin era el camí treballat. Aquesta implicació feia que es trobessin actius i ficats al partit lluitant fins al final. Resultat 43-25, nois a continuar treballant com fins ara i ja se sap tot es pot competir, només depèn de nosaltres!! Sou un equip, a gaudir de l'handbol!! Felicitats!!

H. Berga 28 - Senior 29

Partido disputado entre Berga (3er clasificado) y Esparreguera () a tan solo 2 puntos de diferencia.
El partido fue muy disputado desde el inicio, sin grandes ventajas para ninguno de los dos. Berga aprovechaba transiciones rápidas para desequilibrar, mientras nosotros jugabamos en estático y con paciencia. Al descanso igualdad en el marcador 16-16.
En la segunda parte mejoramos la defensa y supimos mantener una línea muy regular de juego. Al final hicimos valer la experiencia y veteranía, asumiendo una victoria importantísima. Con esta victoria nos colocamos en posición, en zona de ascenso directo