dijous, 30 de novembre del 2017

Prèvia a la jornada del 2 i 3 de desembre


Ja tornem a tenir un cap de setmana ple d'handbol!!

El nostre equip Benjamí jugarà a Sant Pere de Ribes, on s'enfrontarà al Lycée Bel Air aquest dissabte, un nou partit on posar en pràctica el que han après als entrenaments.

L'Aleví Mixte serà el primer equip a jugar aquest dissabte al pavelló de El Castell amb el H. Esportiu Castelldefels, on de ben segur tornarà a lluitar per fer-ho el millor possible.

L'Infantil Mixte és desplaçarà a Barcelona, també el dissabte, per enfrontar-se amb l'Handbol Claret, una oportunitat més per seguir treballant com equip.

El Cadet Masculí 2003 rebrà al pavelló de El Castell el dissabte al BM Barbera, un dels equips forts del grup, amb l'objectiu de seguir consolidant-se en la categoria que estrenen aquest any.

També jugarà a El Castell el Cadet Masculí 2002, en el seu cas al per enfrontar-se al CH Vilanova 2013 Hipersimply, amb la idea de prosseguir la línia ascendent.

I per acabar, també el dissabte, el nostre Sènior viatjarà a Berga per jugar amb l'equip local, l'Handbol Berga, un rival difícil amb el qual seguirà lluitant a la part alta de la classificació.

Els nois del Prebenjamí Mixte i les noies del Cadet Femení descansaran aquesta setmana.

Molta sort a tots els equips!! Us esperem!!