diumenge, 10 de desembre del 2017

Crònica del 9 de Desembre

Un únic equip va jugar aquest cap de setmana, el Cadet Masculí 2003, que es va desplaçar a Agramunt per recuperar un partit ajornat de la primera jornada de la competició.

H. Agramunt 17 - Cadet Masculí 2003 35

Desplaçament del cadet 2003 a Agramunt per recuperar la jornada enrederida. Ja en el viatge es deixava sentir que el fred avui ens donaria el matí. Dos graus sota zero i una boira prou espessa ens rebia a l'arribada a Agramunt. Un pavelló que ens portava grans records, ens ha acollit amb la calefacció en marxa, tot un detall per part del club amfitrió. Tot i la calefacció, els nois del Carlos i l'Elsa, han començat molt freds, sense intensitat a la defensa i amb molta precipitació i desencert a l'atac. Així, deu minuts després el marcador reflectia un resultat de 4 a 4, uns números no gaire bons pels visitants. En arribar el primer quart de partit, l'Esparreguera ha intensificat una mica la defensa i això ha permès arribar al final del primer temps amb un 5-17, un tanteig més adequat al nivell vist al camp.
A la represa del partit, tot i que esperàvem un canvi en els nois...tot el contrari, semblava la pel·lícula del dia de la marmota, tornava l'apatia a la defensa, i l'atac només se salvava amb accions individuals. La lluita dels locals no ha afluixat en cap moment i a la que els esparreguerins abaixaven la guàrdia, no perdonaven. Un partit fluix i sense ritme és el que es treu d'aquesta jornada, a priori era un dia per practicar les coses dels entrenaments, però l'Agramunt amb la seva lluita i empenta ha demostrat que no hi ha partits fàcils. Final,17-35 un resultat just tot i que avui no hem fet un bon partit.

Volem destacar que avui ha estat el darrer partit de l'Arnau Carbó, que avui deixa aquest grup per emprendre un nou viatge. Arnau, segueix jugant a aquest esport que tant t'agrada i on encara et queda molt per oferir.
També avui ha estat el darrer partit del nostre delegat, en Ricard, que acompanyarà a l'Arnau en aquesta nova etapa.
Ricard, per a tu el nostre agraïment per tota la feina que has desenvolupat en aquest Club, i, en especial, en aquest equip. Gràcies també per acollir a aquests dos entrenadors, que aterràvem aquí fa tres anys als quals has fet sentir com si fossi'm a casa seva. Gràcies Soci!!!