divendres, 10 de maig del 2024

Cròniques jornada 4 i 5 de maig

Cadet masculí 27 - H. Banyoles 42

Aquest passat dissabte tarda es jugava a casa l'últim partit de lliga de la temporada, i ni més ni menys que contra el líder del grup.

Ens visitava un Banyoles imbatut, però sens dubte els nostres nois jugaven per la victòria com a qualsevol altre partit, demostrant-ho ja a l'inici, lluitant cada possessió, dinàmica que es va mantenir fins al minut 20, a partir del qual l'equip rival s'imposava en defensa, generant així una distància en el marcador que cada vegada es feia més gran, arribant a una mitja part amb 11-24 al marcador.

La segona part va iniciar com la primera, amb un intercanvi regular de gols, mantenint la diferència ja imposada, la nostra defensa en aquests minuts es va enfortir, reduint el marge de gols que havia assolit el rival a 23-32 al minut 45, però la diferència era massa gran, i els visitants van tornar a agafar el ritme inicial, acabant el partit en 27-42.

Un partit ben lluitat per part dels nostres nois, als quals hem de recordar que tot i que la competició oficial hagi acabat, encara jugarem algun partit més, oportunitat que espero que aprofitem per a assolir la tan anhelada victòria.

Nicolás R.

Juvenil 35 - CH. Ràpid Cornella 29

Partit disputat com a locals contra l'handbol Cornella , aquest partit representava el antepenúltim partit dels nostres.

Jornada la qual l'afrontàvem amb 2 baixes vitals que foren el nostre capità Eric i Henrique, el qual complicava molt la nostra actuació ja que anàvem únicament amb 1 sol canvi.
Vàrem començar l'enfrontament amb dubtes sobretot en defensa, ja que ells tenien un joc molt dirigit i acabaven llençant de 9 metres i no sabíem a qui sortir a contactar, això va provocar que ens descomptàssim i a cometre errades greus.

Pel que fa a les tasques ofensives vàrem imprimir el ritme de sempre, tenint un ordre tàctic notable però errant xuts clars de 6 metres que faran fer anar 3 a sota a la mitja part.
Xerrada de vestuaris la qual vam intentar convèncer als nois que estàvem dins del partit i solucionant certs aspectes que dominem podíem competir el partit.

Segona part amb un inici brillant dels nostres, el qual vam mantenir tot el període fins a acabar l'enfrontament.
Aclarir el context de l'equip, el qual feia tres mesos que no guanyàvem i afrontàvem el partit amb 1 únic canvi. Final del partit per fi amb VICTÒRIA per part dels nostres!! Arribant a guanyar de 7 gols i dominant el partit sense necessitat de patir en els minuts finals. Destacar actuació de tot l'equip, sobretot de Marc Hidalgo el qual va realitzar una actuació tant ofensiva com defensiva d'admirar, menció especial i inesperada de Codina, el qual sota pals semblava un porter de categoria, parant pilotes que a dia d'avui encara tots al·lucinem.

Victòria molt necessària mentalment per tots, amb una temporada duríssima, on ens ha tocat viure situacions complicades i anant els partits amb el mínim de convocats.

A per les dues últimes Jornades!!

Marc T.

H. Vendrell 39 -Sènior masculí 29

El passat cap de setmana el nostre sènior va visitar la pista de l'Handbol Vendrell, un rival teòricament fàcil per l'Esparreguera que havia de servir per acostar-se a la zona tranquil·la de la classificació.

El BM Esparreguera Tecsolda que es presentava amb baixes importants, encara se li complicaven més les coses quan a l'escalfament es lesionava l'únic porter i l'obligava a jugar amb un vendatge improvisat i mermat de mobilitat a causa del dolor.
L'inici de partit va ser un dels pitjors de la temporada, al minut 7 es perdia 4-0 i amb símptomes clars de falta d'idees, cosa que obligava als tècnics gastar el temps mort i intentar reordenar l'equip.
Semblava que la cosa començava a rutllar, però només va ser un mirall, els errors en atac i la falta d'intensitat defensiva es repetien i deixaven massa facilitat al jove equip del Vendrell per anotar i mantenir l'avantatge en el marcador, la primera part va acabar amb un resultat 16-12.

A la represa només valia sortir per totes i intentar estrènyer per remuntar ràpidament, però amb un jugador menys per exclusió a final de la primera part i amb dos errors d'atac consecutius, el Vendrell es posava 6 gols per davant, complicant molt el partit.
Un canvi defensiu de l'Esparreguera, fent mixta als dos laterals semblava que podien complicar l'atac local i s'aconseguia reduir l'avantatge fins a 4 gols, però el cansament va passar factura i no es va poder continuar defensant al mateix ritme, cosa que l'equip local aprofitava per continuar anotant. Els últims minuts del partit amb un Esparreguera enfonsat l'Handbol Vendrell no va afluixar i va continuar foradant la porteria rival aconseguint un resultat final de 39-29. Segurament la derrota més dura de la temporada tenint en compte el rival i el moment de la temporada, que deixa molt tocat l'equip i enfonsat en la part baixa de la taula.