H. Ribes 39 - Juvenil masculí 25

Derrota del juvenil tot i fer un bon partit

H. Cerdanyola 30 -Sènior masculí 28

Aquest cap de setmana el nostre sénior a jugat a la pista del Cerdanyola, actual líder del grup.

El partit ràpidament s'ha posat de cara per l'equip local que encadenava gols i es posava amb un 4-1 al marcador.
Els Esparreguerins amb moltes imprecisions en atac no eren capaços d'aixecar el marcador i els locals amb un atac molt incisiu en el seu lateral esquerre aconseguien mantenir l'avantatge en el marcador arribant a la mitja part amb un 17-14.

A la represa, la defensa Esparreguerina ha estat més contundent i gràcies a bones recuperacions a poc a poc s'anava reduint les distàncies en el marcador fins a empatar, però en pocs minuts l'H. Cerdanyola ha tornat a agafar avantatge en el marcador de 4 gols, cosa que complicava el partit.
Els nois de Sergi i César lluny de rendir-se han continuat defensant i a poc a poc han anat remuntant el partit fins a posar-se 1 gol per davant 24-25, moment clau en el que s'ha aconseguit recuperar 3 possessions, però sense èxit en atac, això ha permès continuar viu al Cerdanyola que en els últims minuts ha estat més encertat que els Esparreguerins i s'ha endut la victòria per 30-28.