divendres, 17 de febrer del 2023

Prèvia jornada 18 i 19 de febrer

 Pocs partits aquesta setmana, ja que algunes competicions s'aturen amb motiu del Carnestoltes.


Així, noms els juvenils i el sènior tenen partit.
Ho expliquem

H. Gavà - Juvenil B masculí
diumenge dia 19 de febrer a les 12 h
Pavelló Jacme March - Gavà

Partit avançat el que disputarà el més jove dels nostres juvenils aquesta setmana, ja que la jornada estava prevista pel proper cap de setmana.

Partit vital per les aspiracions dels nois, ja que aniran fins a Gavà per enfrontar-se al líder del grup.

Els nostres ara mateix ocupen la cinquena posició a un punt del quart i a dos del tercer quan resten dues jornades de competició. Així, doncs, una victòria demà els hi donaria encara opcions de classificar per la fase final.

Però això passa per guanyar diumenge, una victòria que és possible, però que necessitarà molta intensitat per part dels nois. Estem segurs que ho donaran tot.

Juvenil A masculí - Espanyol Handbol
Dissabte dia 18 de febrer
Pavelló municipal El Castell - Esparreguera

Primer partit de la segona volta d'aquesta sèrie A3 on està competint el nostre juvenil A

L'equip va mostrar una molt bona imatge a la segona part del partit de la darrera setmana davant el líder Bordils, però els hi costa ser regular.

Ens visitarà l'Espanyol, cuer del grup, per, així i tot, serà un partit complicat, com ho demostra la victòria per la mínima dels nostres en el partit d'anada.

Esperem poder veure la millor versió de l'equip

H. Ribes- Sènior masculí
Dissabte dia 18 de febrer a les 17:45 h
Pavelló municipal Sant Pere de Ribes.

El sènior visitarà la pista de l'Handbol Ribes aquesta setmana, quart classificat i previsiblement, un dels equips que l'acompanyarà en la segona fase de la competició.

Partit important, doncs, ja que si s'assoleix la victòria, els punta ja valdrien per a la fase d'ascens, per la que els nostres ja estan classificats.

L'equip està mostrant un bon nivell competitiu en els darrers partits, nival que haurà de mantenir o millorar si vol guanyar dissabte, en una pista complicada on aquesta temporada els locals només han cedit un punt.

Pocs partits, però intensos, veniu per ajudar-nos a superar els reptes!

Us esperem!!

Ferran R.