dijous, 9 de febrer del 2023

Prèvia jornada 11 i 12 de febrer

 Torna el cap de setmana i amb ell l'activitat dels nostres equips. Aquest cap de setmana amb molts partits a casa, ja que només benjamí juga fora.


I partits molt interessants, des d'aquí us encoratgem a acompanyar-nos per gaudir-ne
ho expliquem:

H. Molins masculí negre - Benjamí mixt
dissabte diade febrer a les 10:30 h.
Poliesportiu municipal - Molins de Rei

Únic partit fora de casa dels nostres equips el que disputarà en el nostre benjamí a Molins de Rei, seguint en aquesta segona fase de la competició del Cebllob.

Bon rival el de dissabte, un Molins que ocupa ara mateix el primer lloc del grup i que posarà a prova els nostres nois i noies, que tot i la derrota de la setmana passada estan fent una bona fase i volen continuar millorant.

Infantil mixt - CH Castellbisbal
diumenge dia 12 de febrer a les 11 h.
Pavelló municipal El Castell - Esparreguera

L'infantil rebrà diumenge Castellbisbal, un rival complicat que ja ens va guanyar en el partit d'anada i que voldrà repetir a casa aquest diumenge.

Malgrat això, els nostres com sempre sortiran amb ganes de fer un bon partit i seguir amb la línia ascendent de joc que porten, amb l'objectiu de millorar el resultat del primer partit.

Tant de bo ho aconsegueixin

Juvenil B masculí - CH H BCN Sants
dissabte dia 11 de febrer a les 16 h.
Pavelló municipal El Castell - Esparreguera

A tres partits del final de la primera fase el nostre juvenil més jove està encara amb opcions de classificar-se per la segona, ja que ocupa la cinquena posició, molt a prop del quart.

I això passa per obtenir la victòria aquest dissabte davant Sants, a qui ja va derrotar en el partit de la primera volta.

I per aconseguir-ho haurà de fer un bon partit, concentrats i sense errades. Saben el que està en joc i segur que sortiran, competitius com sempre, a donar-ho tot a la pista.

Juvenil A masculí - CH Bordils verd
Diumenge dia 12 de febrer a les 18 h.
Pavelló municipal El Castell - Esparreguera

Difícil partit pels nois d'en Carlos i Zine, que rebran al líder del grup, Bordils, que encara no ha perdut cap partit.

Així i tot, i sabent les dificultats del matx, els nostres sortiran com sempre a donar el màxim i amb la intenció de donar la sorpresa, de la que són ben capaços.

Esperem, doncs, un bon partit, i us animem que us acosteu al pavelló a fer costat a l'equip.

Sènior masculí - HC Sant Boi C
dissabte dia  11 de febrer a les 17:45 h
Pavelló municipal El Castell -Esparreguera.

S'acosta pel nostre sènior la part decisiva d'aquesta primera fase de la competició, on rebrà de forma successiva el segon, quart i tercer classificats del grup, que són previsiblement els que l'acompanyaran en la segona fase.

Començarem aquest mateix dissabte rebent a casa el segon classificat, Sant Boi, en el que els nostres no poden fallar. La victòria suposaria no només el lideratge del grup en solitari, sinó dos punts més que ja contarien per a la fase d'ascens, i que poden determinar les opcions reals d'ascens dels equips.

Els nostres arriben amb la moral ben alta després del bon partit disputat contra Tarragona la setmana passada, el que els hi dona un plus de confiança.

O sigui que ja ho sabeu, bons partits aquest cap de setmana, animeu-vos i vingueu a ajuda els nostres amb els vostres ànims!!

Us esperem!!

Ferran R.