Us deixem les cròniques del cap de setmana passat

CH Gavà 12 - Benjamí mixt 4

Aquest cap de setmana els benjamins s'han desplaçat a Gavà.

Les dues primeres parts van sortir amb ganes i fent el practicat als entrenaments, però tot i l'esforç dels nostres petits vam perdre les primeres dues parts.

A la tercera vam sortir ja una mica desmotivats abaixant els braços tant en defensa com en atac. En atac tirs a porteria fallats, passes apresurats o molt alts. I en defensa molt fluixets, pràcticament tots perdien els seus atacants, anaven molt perduts a pista fent que perdéssim també les dues últimes parts.

El més important és que, així i tot, no van sortir desanimats, volen continuar lluitant i entrenant de valent per millorar aquest resultat, i això és el que farem.

Judith C.

HC Sant Cugat 16 - infantil mixt 16

Aquest cap de setmana els nostres infantils ens van oferir el que podria ser el millor partit en defensa de la temporada.

Va estar un partit en el qual només teníem un canvi, però a diferència de la resta de partits es van notar molt les ganes de guanyar i de no llençar la tovallola.

En la primera part els nostres van portar la davantera en el marcador durant tot el temps. En defensa, van estar molt generosos, anaven a les ajudes i lluitaven cada pilota.
En atac, van tenir moltes ocasions de gols que van ser aturades pel porter i d'altres que van anar fora. Ja en les últimes accions de la part els nostres van tenir una desconnexió que va fer que perdéssim d'un la part.

En la segona part els nostres van sortir molt nerviosos, la nostra primera línia no sabia que fer i des del cos tècnic vam decidir col·locar un doble pivot, cosa que mai havien fet, per sorpresa de tots van realitzar molt bones accions, on trobàvem molts espais generats pels nostres pivots.
En defensa vam continuar igual d'assertius, ajudant molt en la zona centre i tenint clar quins jugadors eren perillosos.

Volem felicitar a l'equip pel treball que van fer aquest dissabte i pel canvi que hi ha hagut als entrenaments.

Marina P.

Amics HC 24- Juvenil B masculí 38

Partit marcat per l'absència dels entrenadors Marc i Nico, i les baixes d'Èric i Alex.

L'equip venia de donar una mala imatge la jornada anterior, i havia de reivindicar-se.

En Joan s'ha pogut sumar a la causa i ja s'ha reincorporat a l'equip, sense cap mena de dubte, una alegria per tothom!

El partit començava amb una defensa tancada per part nostre, on només uns desajustos permetien gols senzills del rival.
En atac, trobàvem bones accions ofensives, primer gràcies a la qualitat individual d'Oriol, i després amb un Joan molt incisiu en la defensa 5.1 local, que va haver de baixar a 6.0 gràcies al domini visitant.

Tots els 2ones línies es mostraven efectius de cara al gol, i això va permetre arribar amb un favorable 15 a 20 al marcador.

El pas pels vestidors havia de servir per ajustar la defensa als nostres, i així va ser, permetent a Àlex incrementar les seves aturades sota pals.

Amb un contundent 9 a 18 a la 2a part, on Marc es va deixar anar, tirant del carro en atac, i les aparicions dels pivots donaven aire a l'equip provocant penals, exclusions i oportunitats de gol.

Gran feina de tot l'equip, que esperona per lluitar de valent les 3 jornades que queden per intentar passar a la 2a fase de la competició.

Joan O.

H. Ribes 31 - Juvenil A masculí 25

Aquest cap de setmana els nostres jugadors del juvenil A s'han desplaçat al sempre complicat camp de l'handbol Ribes per disputar el quart partit de la segona fase A3.

El partit ha començat amb ja una clara superioritat per part dels locals. En defensa els nostres estaven sent molt poc contundents i van permetre que els locals entressin com volien a llançar a plaer des de 6 metres.
Tot i això, les aturades constants d'August en contraatacs i xuts clars feien que la diferència de gols no fos abismal. En atac els gols de Joan en xut exterior i les finalitzacions d'Aitor donaven una mica d'aire a la mala circulació de pilota, arribant a la mitja part 20-14.

A la represa, tot i intentar corregir la falta d'intensitat tant defensiva com ofensiva, els primers 20 minuts van ser el mateix panorama que a la primera part.
Els esparreguerins continuaven sense saber aprofitar el mal replegament del rival i en atac perdent pilotes constantment de manera no forçada.
Finalment, en un intent de remuntada amb una defensa 3-3 van aconseguir empatar la segona part i acabar amb un resultat de 31-25.

Cal destacar la bona actuació d'August a la porteria que tot ila defensa no l'ajudés, va disputar un molt bon partit.

Carlos P.

Sènior masculí 43 - H. Tarragona 22

Partit de tràmit el que s'ha jugat aquest cap de setmana al pavelló de El Castell on el nostre equip sénior s'enfrontava a l'H. Tarragona.

En aquesta ocasió i per esborrar mals records de les últimes jornades, els joves jugadors del BM. Esparreguera, sortien endollats i en una molt bona intensitat defensiva assolien complicar cada atac visitant.
En atac l'oberta defensa tarragonina permetia rebre amb facilitat al nostre pivot que en una bona primera part ha aconseguit marcar molts gols.
Ràpidament, l'equip local s'ha desenganxat en el marcador agafant distàncies de 6 gols i amb un partit totalment controlat s'arribava a la mitja part amb un resultat de 23-13.

A la represa, la bona dinàmica defensiva feia créixer encara més l'estat anímic que no permetia apropar-se en el marcador a un Tarragona amb pocs recursos. L'última part del partit l'equip visitant veient-se impotent davant la superioritat dels Esparreguerins, s'ha dedicat a protestar totes les jugades en comptes de jugar, cosa que ha fet que el resultat final fos un escandalós 43-22 final.

Un partit que serveix per arribar amb els ànims carregats per encarar els propers tres partits importantíssims pel desenllaç de la temporada.