divendres, 4 de novembre del 2022

Prèvia jornada 5 i 6 de novembre

 Després del descans dels equips que competeixen a les competicions organitzades per la Federació la setmana passada, aquesta tots els equips tornaran a jugar, la majoria d'ells a casa


només benjamí, que comença la primera fase de la competició al Consell Esportiu jugarà fora de casa.
Ho expliquem

CH Sant Llorenç vermell - Benjamí mixt
Dissabte dia 5 de novembre - 9 h.
Pavelló Andrei Xepkin - Sant Feliu de Llobregat

El benjamí repetirà el partit de fa unes setmanes i es desplaçarà fins a Sant Feliu del Llobregat, on es trobarà amb l'equip local.

Després de la bona actuació al Torneig d'Obertura, volen seguir en la línia ascendent de les darreres setmanes i continuar gaudint del joc.


Infantil mixt- Handbol Sant Cugat Groc
Dissabte dia 5 de novembre- 11:30 h
Pavelló El Castell - Esparreguera.

Els nostres infantils rebran dissabte al matí als nois de l'Handbol Sant Cugat, un equip que fins ara no ha guanyat cap partit i que segur que vindrà amb ganes d'obtenir la seva primera victòria.

Partit dur, doncs, pels nostres, que s'hauran d'esforçar molt i jugar sense errades per obtenir un bon resultat.

Juvenil B masculí - Amics Handbol La Canonga
dissabte dia 5 de novembre - 16:30 h
Pavelló El Castell - Esparreguera.

Tres són els partits consecutius que ha guanyat el més jove dels nostres equips juvenils, i segur que voldrà allargar el compte.

I per fer-ho hauran de guanyar als tarragonins de La Calonge, que també tenen ganes de guanyar i que posaran les coses difícils als nostres. Malgrat això, la moral després de la victòria davant els veïns de Sant Esteve és alta, i sortiran a per totes.

Juvenil A masculí - GEIEG Casanova System Block
dissabte dia 5 de novembre - 13 h
Pavelló el Castell - Esparreguera

Comença la segona volta d'aquesta primera fase de Primera Catalana pel nostre juvenil A, que per fi va obtenir la seva primera victòria fa dues setmanas.

Així i tot, el rival d'aquesta setmana és un equip dur i complicat, esperem veure un partit intens i que els nostres puguin competir amb els gironins.

Sènior masculí - H Ribes
dissabte dia 5 de novembre - 20:30 h
Pavelló El Castell - Esparreguera

Torna a la competició també el nostre sènior, després de l'aturada de la setmana passada, i davant tindrà l'Handbol Ribes, un equip ja conegut de la temporada anterior i que ens va posar en moltes dificultats en els partits a casa.

Malgrat això, els nostres estan fent un gran inici de competició, estan invictes i segur que ho voldran continuar estant...només falta que facin un bon partit i ho aconsegueixin...

No deixis que t'ho expliquin!! Vine a gaudir-ne!!

Ferran R.