dijous, 3 de novembre del 2022

Presentació equips temporada 2022-2023

 Aquest passat cap de setmana, aprofitant que la majoria d'equips no tenien competició, vam aprofitar per dur a terme la presentació oficial dels nostres equips per aquesta temporada 2022/23.


Amb una bona assistència de públic, els nostres nois i noies van desfilar pel parquet de El Castell sense la pressió dels partits es van fer les fotos commemoratives de rigor.

Aquests son els nostres equips:

Benjamí mixt

De la mà de Judith, Joan i Oriol, i amb la Rosa com a delegada, els més petits de la casa disputen enguany la competició del Consell Esportiu. Precisament una mica abans de la presentació van disputar els darrers partits del Torneig d'Obertura, que brillantment han assolit.

Formen l'equip en Dani, David, Aina, Pol, Esther, Pau, Aleix, Izan, Marc Martina i Yago.



Infantil mixt.

El nostre infantil disputa aquest any la Segona Catalana, organitzada per la Federació Catalana d'Handbol.

Els entrenadors son la Marina, l'Albert i en Sergi, que després d'uns anys d'absència ha tornat aquest any i a qui donem la benvinguda. Els delegats la Veronica i en Miguel

L'equip està constituït per n'Arnau, Guillem, Diego, Eric, Joel, Max, Jorge, Aitor C., Arnau, Irene, Àlex, Sabina, Carlota, Robert, Aitor L. i Pau.


Juvenil B masculí.

El juvenil més jove del Club també participa en les competicions organitzades per la Federació Catalana, i també, com l'infantil, disputarà la Segona Catalana.

Els entrenadors són en Marc, i en Nico, que també torna després d'una curta absència, i el delegat és en Jordi.

I els jugadors són n'Aitor, Àlex, Henrique, Aleix, Marc, Oriol, Eric, Àlex, Marc i Joel.



Juvenil A masculí.

Dos juvenils presentem aquest any, i el més gran disputarà aquest any la Primera Catalana, també de la Federació Catalana.

El cos tècnic d'aquest equip està format per en Carlos i en Zineddine, també incorporat aquest any, i com a delegats tenim a en Adria, que també debuta enguany i a en Javi.

L'equip està format per en Erik, Rubén, Adria, August, Daniel, Albert, Unai, Alexis i Joan.




Sènior masculí

I per acabar presentem també el nostre sènior, que repetirà a Quarta Catalana.

L'equip està dirigit per en Sergi i el nostre president, en Cèsar, i com a delegats compta amb Antonio i Ferran.

i els jugadors són Salva, Sofian, Sergi, Joan, Marcos, Àlex, Jordi, Oriol, Roger, Joel, Pau B., Zineddine, Ivan, Albert, Rubén, Pau P., Yassine, Álvaro i Nico.

També volem donar la benvinguda aquesta temporada a en Manu, que fara d'entrenador de porters




En acabar, vam celebrar una "paellada popular", amb la participació de molts de vosaltres


A tots ells, molta sort en aquesta temporada.

Us deixem també un enllaç amb la presentació que el nostre fotògraf "oficial", en Javi, ens ha preparat, i aprofitem per agrair-li la seva col·laboració.

https://www.youtube.com/watch?v=lE1NyCOsQMc

I també a tots vosaltres, pares i mares, i als jugadors, per confiar un any més an nosaltres i acompanyar-nos en aquest viatge, que esperem ens doni moltes alegries.

Una abraçada a tots/es

JD/
Ferran R,