divendres, 7 d’octubre del 2022

Previa jornada 8 i 9 d'octubre


S'acosta el cap de setmana i una nova oportunitat de veure els nostres equips en competició, aquesta setmana la majoria de partits són a casa, de manera que ho tenim fàcil. Només Benjamí descansarà, en espera de començar la competició oficial la setmana vinent
Ho
 expliquem

CH Montornès - Infantil mixt
dissabte dia 8 d'octubre - 11:30 h
Carpa Polivalent El Sorralet - Montornès del Vallès


Fins a Montornès viatjar el nostre infantil per afrontar-se a l'equip local, que suma una victòria i una derrota en aquest inici de competició, igual que els nostres.

Equip ja conegut de la temporada passada, de fet va ser el darrer rival en competició dels nostres, i que ocupa la posició just anterior als esparraguerins a la competició d'enguany.

Després de la desfeta de la jornada anterior, els nostres han entrenat de valent durant aquesta per millorar el seu joc i tractar d'obtenir un bon resultat. Esperem que ho aconsegueixin.

Juvenil B masculí- Safa Horta
Diumenge dia 9 d'octubre - 17:30 h.
Pavelló El Castell - Esparreguera

Els nois d'en Marc i en Nico tornen al El Castell amb ganes d'obtenir la primera victòria de la temporada, que de moment s'esta resistint.

Temprada difícil pel més jove dels nostres juvenils, estrenant categoria, però tot i les dus derrotes han competit bé en general i a la que aconsegueixin adaptar-se, segur que arribaran les victòries.

Tant de bo la primera sigui aquest cap de setmana, però segur que els barcelonins no ho posaran fàcil...

Juvenil A masculí- CH Salou
diumenge dia 9 d'octubre a les 12 h
Pavelló El Castell - Esparreguera


Difícil compromís el de diumenge pel nostre juvenil, que enguany està competint a la primera catalana, una categoria o es trobarà amb equips molt forts a la primera fase de la competició.

Així i tot, els nostres, sempre competitius, busquen sempre la millora en tot el que fan, i sortiran el diumenge a la pista a donar-ho tot, tot i que davant tindran un equip, l'handbol Salou, que s'esta mostrant molt competitiu en aquesta primera partit del campionat...

Sènior masculí- H. Martorell
diumenge dia 9 d'octubre- 19 h
Pavelló El Castell - Esparreguera

Tancarà la jornada de competició el nostre sènior, que rebrà al veïns de Martorell en un enfrontament que ja es va produir la temporada pasada.

Els nostres han començat molt  la temporada, amb ple de punts i a dalt de la classificació, i volen seguir en aquesta dinàmica.

L'equip ha començat amb moltes ganes i molt motivat, i ho donarà tot per seguir així.


Us esperem, no hi falteu!!

Ferran R.