Cròniques jornada 1 i 2 d'octubre

us deixem les cròniques del cap de setmana passat

Benjamí mixt 12 - H. Sant Vicenç 4

Aquest cap de setmana els més petits han jugat a casa contra Sant Vicenç.

Han jugat un partit de 10. Han atacat molt bé amb molt de moviment i han defensat de valent fent que guanyem el partit 12-4.

Queden per polir algunes cosetes, però es nota que a poc a poc van millorant molt.

Estem molt contents d'ells i de l'esforç. Continuem treballant.

Judith C.

Infantil mixt 28 - H. Polinyà 54

Aquest cap de setmana el nostre infantil s'enfrontava contra l'handbol Polinyà.

Amb un inici de partit una mica caòtic on els locals van sortir a la pista adormits, l'handbol Polinyà ràpidament va fer notar la seva destresa individual i col·lectiva agafant un petit marge al marcador.
Marge el qual aniria augmentant durant tota la primera part, entre altres coses per la nostra inconsistència a la defensa, on arribàvem tard al contacte penalitzant-nos a nosaltres mateixos, ja que vam estar alguns minuts jugant amb inferioritat.

Després d'una xerrada a la mitja part, es va veure una millor cara dels nostres pel que fa a la part ofensiva, però la defensiva continuava igual de fluixa. Llançaments dels visitants sense contacte i des de 6 metres provocaven que la nostra portera poca cosa pogués fer, encara que, així i tot, va treure alguna bona parada.

En resum, l'equip ha de continuar treballant, però no només als partits, sinó també als entrenaments, que és on s'ha de ser constant i venir concentrats. Estem segurs que milloraran! Ànims!

Albert M.

H. La Salle Bonanova 32 -Juvenil B masculí 20

Segon partit de lliga per part de el nostre Juvenil B, es jugava un diumenge al matí el qual no teníem en el passat masses bones experiències en aquest horari.

Partit on voldríem tancar i intensificar molt més la nostra defensa per tal de no rebre 38 gols com en la passada jornada, sumat a tenir més paciència en atac per trobar situacions favorables de xut amb avantatge clara ofensiva.

El partit va tenir un primer desenvolupament d'anades i tornades on l'equip visitant es va posar per davant del marcador a causa de les nostres ja habituals imprecisions i els nostres errors no forçats, els quals en aquesta categoria els paguen cars.
Vàrem arribar a la mitja part amb un menys 3 pels nostres interessos, però amb la sensació final d'haver competit bé, ja que físicament eren superiors i també tàcticament.

A l'inici de la segona vàrem poder tancar la nostra defensa i aconseguir situacions bones en atac després d'un joc col·lectiu més elaborat, el qual ens va permetre posar-nos a 1 gol en el marcador.
Fet que va provocar nervis en els nostres com en l'anterior Jornada. A partir del minut 15 va tornar el menys 3 en el marcador sumat a un canvi radical de xip per part dels nostres, on vàrem estar més pendents de protestar les decisions de l'arbite i si algun jugador rival m'havia dit "x" o si m'estava mirant malament que de continuar competint el partit.
Cosa que des del staff tècnic ens va sobrepassar la situació, ja que la imatge donada va ser penosa, tirant a terra tot el treball fet des de l'inici del partit.

El marcador va reflectir aquests últims 15 minuts de no voler jugar i vam acabar amb un menys 10 en contra nostre.

Demanar disculpes perquè des del staff ens va impactar aquesta mala reacció de l'equip i la imatge donada no va ser per res la desitjada.
Creiem que el principal és treballar i aprofitar cada minut de partit per aprendre i guanyar experiència competitiva a causa del context que disposa l'equip. Continuarem millorant i treballant aspectes de comportament que creiem vitals en el món esportiu.

Marc T.

Juvenil A masculí 22 -H. Sant Quirze 42

Segona jornada de lliga dels nostres jugadors del Juvenil A, aquest cop jugant com a locals, contra el fort rival de l'Handbol Sant Quirze.

El partit va començar amb molta igualtat. L'encert en atac i les males defenses de tots dos equips provocaven un intercanvi de gols que no afavoria als esparreguerins.
Els xuts exteriors de Joan i les penetracions de Parcerisas feien esquerdes a la defensa kiri. A partir del minut 15, però, les exclusions de dos minuts i la targeta vermella permetia als visitants realitzar bones defenses i córrer al contraatac per aconseguir les primeres diferències en el marcador fins a arribar a la mitja part amb 8 gols en contra dels nostres.

A la represa, la lesió de Joan en una caiguda, feia que no pogués jugar el tram final del partit i els esparreguerins es quedessin sense canvis en la primera línia. Aquest conjunt de fets va minvar les energies dels nostres juvenils

Cosa que van aprofitar els verds i vermells per acabar d'augmentar la diferència fins a arribar al resultat final de 22-42. Tot i aquest marcador, cal destacar el bon paper a la porteria d'August i els gols d'Erik aquest cop jugant de lateral.

La setmana vinent el nostre Juvenil A buscarà la primera victòria de la temporada contra l'Handbol Salou.

Carlos P.

H. Cerdanyola 27 -Sènior masculí 43

Aquest cap de setmana el nostre equip sénior s'ha desplaçat a la pista de l'H. Cerdanyola B, un altre equip nou a la categoria, abans de l'inici del partit s'ha realitzat un minut de silenci en memòria del pare del nostre segon entrenador i president del club Cèsar Carreras.

El Cerdanyola ha presentat un equip molt jove i una proposta defensiva arriscada amb un 3-2-1 força pressionant que ha sorprès d'inici als Esparreguerins; així i tot, el jove equip local no aconseguia fer bones cobertures en la seva defensa i era penetrada fàcilment per l'atac del nostre equip.
El Cerdanyola, però, no es descentrava en la seva idea de joc i amb ràpids contra gols i accions explosives aguantava en el partit, però a poc a poc l'avantatge en el marcador s'anava ampliant fins a arribar a la mitja part amb un resultat favorable a l'equip del Baix Llobregat de 12-21.

A la represa els dos equips han sortit amb ganes de córrer i s'ha convertit en un pati d'escola, moment en què els tècnics del nostre equip han demanat un temps mort per ordenar el joc. Amb una àmplia diferència en el marcador, s'ha tornat a la normalitat i s'ha continuat marcant gols fins a arribar a la victòria final per 27-43.