dilluns, 31 de maig del 2021

Cròniques jornada 29 i 30 de maig

Bona jornada la d'aquest cap de setmana, amb tres partits molt interessants, on hem tingut oportunitat de veure bones actuacions dels nostres tot i els resultats adversos.

Han estat molts mesos limitats en els entrenaments, sense pavelló, i amb pocs partits, que han fet que els nostres vagin una mica mancats de ritme de competició.Així i tot, es va notant la evolucio ara que hem tingut la oportunitat de jugar més partits i a poc a poc anem veient una millora clara.

I per suposat, ens ho hem passat bé, que és del que es tracta.
Ho expliquem

Ferran R.

H. Castellbisbal 27 - Infantil mixt 24

Els nostres infantils es desplaçaven aquest cop a la pista del Castellbisbal per jugar el partit corresponent a la jornada número 5.

El partit va començar amb una defensa molt tova per part dels nostres. Tant les circulacions d'extrem com els llançaments exteriors feien molt de mal a la defensa 5 - 1. En atac, els esparreguerins es trobaven encallats a causa del poc moviments sense pilota de la primera línia i només trobaven gols a partir d'accions d'1 vs. 1 de Pau. Al final de la primera part una exclusió i diverses pèrdues de pilota, van fer que els locals marxessin al descans amb una renda de 2 gols.

A la represa, els nostres infantils sortien amb moltes ganes de voler remuntar els gols de diferència i poder competir el partit. Les bones aturades de Joel a la porteria, els llançaments d'extrem de Parcerisas i les penetracions d'Hugo posaven l'empat en el marcador. Per altra banda els "liles" no van deixar de lluitar i seguien sobrepassant la nostra defensa.

Finalment, a causa de diverses pèrdues "ximples" de pilota, els castellbisbalencs s'enduien el partit per un 27-24. Els nostres marxaven amb una primera part bastant fluixa però una segona molt lluitada tot i no tenir canvis.

Com sempre cal destacar les constants aturades de Joel.

Carlos P.

Cadet masculí 18 - H. Ègara 25

Bon inici de partit dels cadets del club, el jugat avui diumenge a Papiol.

Amb bona circulació de pilota, i amb grans entrades entre dos i tres, l'atac esparreguerí mantenia el frec a frec al marcador. La primera part ha sigut molt igualada, i fins als últims minuts no hi ha hagut diferencia entre tots dos, així l'Ègara marxava amb un petit avantatge de tres gols, 10 a 13.

A la segona part tot ha canviat, la defensa 6-0 Egarenca s'enfortit, potser l'àrbitre podia haver sancionat una mica més, però estava clar que l'atac local s'estavellava contra ella una vegada darrere d'un altre.
El cansament feien que l'atac no rutlles com a la primera part, i que la defensa ja no tenien les ajudes que es feien al primer temps. Així l'atac Egarenc, anava obrint escletxa al marcador fins a arribar al final amb un clar 18-25. Cal destacar avui la tasca d'en Joan, que a la segona part ha sigut dels pocs que han pogut foradar la defensa visitant amb accions individuals.

Carlos P.

H. Sant Joan Despí 27 - Juvenil masculí 25

Partit de Quarts de Final 1a Catalana, eliminatòria a partit únic que enfrontava als nostres, líders del grup D, contra el conjunt local, líder del grup A.

Els nostres, en una temporada atípica, amb un conjunt de circumstàncies en contra durant tota la temporada, i només havent realitzat 4 partits en tota la competició, es presentaven a casa d'un més rodat Sant Joan Despí, amb una plantilla més extensa i més partits que els nostres disputats al llarg de la temporada. Tot i així, van exhaurir les opcions fins al darrer minut de partit, ho expliquem:

Des d'un inici, els locals dominaven en el marcador, amb un atac que superava fàcilment la nostra defensa, ràpidament col·locaven un 3 a 0 favorable.

Tímida reacció visitant, que gràcies a unes bones combinacions en atac trobava algunes situacions molt clares de gol que no sabien materialitzar, i això donava ales als de Sant Joan, que seguia dominant el marcador tot i veure igualades les forces a la pista.

A poc a poc es va anar ampliant la distància, fins a arribar al 16 a 12 desfavorable al descans.

Els esparreguerins van sortir amb una variant defensiva, per sorprendre el Sant Joan, i semblaven aconseguir-ho, però una rigorosa exclusió no permetia seguir amb la dinàmica, i Sant Joan resistia la nostra sortida en tromba.

Els nostres s'apropaven en el marcador gràcies als mèrits defensius del conjunt, provocant diversos passius i apareixent les aturades de Carles sota pals, però en atac es veia amb moltes dificultats que costava de resoldre. Aleshores van aparèixer una sèrie de bones accions del Cadet Joan Morales, que donava esperances a l'equip de lluitar fins al final, col·locant-se a 1 sol gol.
La mala sort tornava a colpejar a l'equip, el puntal defensiu de l'equip, en Nico, patia una lesió que no li va permetre tornar a la pista en el tram final de partit.

L'equip es va sobreposar això, i Joel se sacrificava, igual que va fer Isaac a Terrassa, jugant de pivot, posició desconeguda per ells, i se'n va sortir prou bé!

Ivan seguia encertat de cara al gol des de l'extrem, i s'arribava a un trepidant final de partit. El Sant Joan, certament, es va veure afavorit amb l'arbitratge, fins a 10 penals els van xiular a favor, i era l'única manera amb la qual trobaven el gol.

Però, finalment, l'equip no va saber aprofitar les ocasions generades en transició per remuntar el partit, i justa victòria del Sant Joan, que va dominar el marcador de principi a final.

Els nostres cauen eliminats, però en els pròxims 15 dies lluitaran per mirar d'obtenir el 5è lloc a la classificació.