dimarts, 25 de maig del 2021

Crònica jornada 22 i 23 maig

Us deixem les cròniques del cap de setmana passat.

CH Sant Esteve Sesrovires 10 - Aleví mixt 6

L'equip dirigit per Cecilio i Zindin encarava el seu darrer partit de la primera fase vers el Sant Esteve Sesrovires. Una primera fase on s'ha vist una millora notable de l'equip.

Els esparreguerins van sortir a la primera part molt concentrada en defensa, dificultant les accions en atac de l'equip local que li costava fer gol. A l'atac, amb combinacions de mèrit, perforaven la porteria rival constantment. Aquesta part els nois van jugar amb un nivell molt alt, conservant el nivell vist al darrer partit.

Pel que fa a la segona part, el Sant Esteve va començar a arribar amb menys dificultats a la porteria, aprofitant la baixada del llistó defensiu dels visitants. Això els va permetre guanyar la part i ficar-se al partit.

Ja a la tercera part, els esparreguerins van sortir amb la mentalitat i joc de la primera part. Així i tot no es van trobar les combinacions i els gols arribaven amb 1 contra 1 o iniciant amb bot. El Sant Esteve va mantenir el seu nivell, fet que li va permetre guanyar aquesta part.

Arribem a la darrera part, els esparreguerins van lluitar de valents, en defensa es va mostrar una actitud molt positiva, arribant a fer moltes ajudes, la qual cosa havien estat entrenant les darreres dues setmanes. L'atac va començar a fluir, però llàstima la poca eficàcia als llançaments. Els esparreguerins van estar a punt de guanyar aquesta part, la qual van lluitar fins al final de valents.

Un partit molt igualat on es va veient la millora progressiva que porta l'equip. Cal felicitar els dos equips pel gran nivell demostrat a la pista.

Z.A.

H. Sant Llorenç-Sant Feliu 54  - Cadet  33

Últim partit d'aquesta fase, els nostres nois visitaven la pista del líder imbatut, el St. Vicenç.

En els primers compassos, ja es veia que no seria un partit fàcil, bona circulació de pilota i grans llançaments de les primeres línies, mostraven el potencial del líder.
Els esparreguerins no s'ha deixat sorprendre, i amb un atac fluid i efectiu, es mantenien dins del partit, fins i tot anant pel davant en el marcador en alguns moments del joc. A poc a poc, el St. Vicenç anava millorant la defensa, i als nois del Carlos i l'Elsa els hi costava més marcar.
Passat el minut 20, els esparreguerins començaven a perdre pilotes i fallar llançaments, cosa que aprofitaven molt  els vicentins per marxar en el marcador gràcies als contraatacs directes i en segona onada. Així arribaven al final de la primera part amb una clara avantatge pels locals de 28-17.

Amb un desavantatge tan clar, la segona part, es presentava amb poques esperances de remuntada, ven aviat s'ha vist que el líder no anava a afluixar, un bon treball de dos contra dos amb el pivot portava de corcoll a la defensa visitant. La segona part només Hi havia un clar dominador, el Sant Vicenç no ha donat cap opció al cadet esparreguerí, tot i que l'atac seguia funcionant, 33 gols al final, la defensa feia aigües per tot arreu, això li sumaven l'absència del porter, que ja fa dues setmanes que està lesionat, es feia molt difícil aguantar l'esbrancada del líder. Al final el marcador deixava clara la superioritat dels vicentins, 54-33. Cal agrair una altra setmana als jugadors que es van posar a la porteria per ajudar a l'equip.