dijous, 19 de desembre del 2019

Prèvia jornada 21 i 22 de desembre


Darrere previa de l'any, ja que després d'aquest cap de setmana l'activitat s'aturarà amb motiu de les vacances de Nadal, que només interromprem per celebrar els tradicionals Campus de Nadal.

I cap de setmana ple d'activitat, amb molts partits, i tots ells a El Castell;
Ho expliquem

L'Aleví no te partit aquesta setmana, de manera que hem preparat un doble enfrontament amb el Benjamí
Partit d'entrenament que servirà perquè els nostres acomiadin l'any i perquè el Benjamí vagi entrant en ritme de competició, ja que a partir de l'any proper participarà en la segona fase de la competició organitzada pel CEBLLOB.


Just després l'Infantil rebrà al CE Molins de Rei. Els d'en Carlos i Joan volen acabar l'any amb una victòria, i segur que ho donaran tot devant del sempre complicat Molins. 
Darrer partit de la primera fase, en la que els nostres han fet un molt bon paper. Una victòria els hi donaria la segona posició, tot un èxit per aquest jove equip.
 

Acabarà la matinal el Cadet, que rebrà al CH Sant Joan Despí. Els nostres segueixen millorant dia a dia, tot i que encara no s'ha vist reflectit en els resultats. 
L'equip, complementat amb infantils i amb jugadors acabats de incorporar a la plantilla, està en ple procés de consolidació, però estem segurs que aviat es veuran els fruits del seu esforç.


Ja per la tarde, el Juvenil tancarà la primera volta davant del CEH El Vendrell. Els d'en Joan i Carlos han fet una primera volta irregular, amb derrotes inesperades, però estan invictes a El Castell i volen continuar així. Segur que el rival no ho posarà fàcil.

Només Prebenjamí descansarà aquesta setmana.

A la mitja part del partit del Cadet farem el tradicional sorteig de la panera de Nadal, o sigui que us esperem a tots!!
Volem agrair als pares i mares dels nostres esportistes la seva col·laboració, sense vosaltres no seria possible.

Molta sort als equips!! I que passeu un molt bon Nadal!!