dimecres, 18 de desembre del 2019

Cròniques jornada 14 i 15 de desembre

Us deixem les cròniques del cap de setmana:

Aleví mixt 6  -H. Ràpid Cornella 10

Aquest dissabte hem pogut gaudir d'un molt bon partit, amb els seus alts i baixos, però sobretot molta emoció.

Es presentava un partit molt complicat, contra un Cornellà que venia amb totes les ganes de guanyar aquest amistós.
Tot comença amb una part molt fluixa, que augurava un partit bastant dolent, sense córrer massa, sense lluitar les pilotes,... Però tot canvia a la segona part, amb una defensa molt forta aconseguim guanyar aquesta part d'un gol.

La tercera part afluixa una mica la defensa, però enforteix l'atac, així i tot no aconseguim emportar-nos aquesta part. La última part comença molt fluixa, però a mesura que passen els minuts, el ritme augmenta i es veuen millors jugades.
Al final ens queda un molt bon partit, tot i haver perdut, on hem pogut veure la capacitat dels nostres nois, i tot el bé que ho poden fer quan s'hi posen. També hem d'agrair l'ajut dels nois de l'infantil, Izan i Joel per ajudar-nos en aquest partit i donar ritme al joc.

N.R.

CH Handbol Ripollet 24- Infantil 20

Derrota lluitada dels infantils de Carlos i Joan contra el bon rival de Ripollet.

Els nostres es desplaçaven a la localitat de Ripollet a les 9 del matí per tornar a jugar contra l'únic rival que han perdut aquest any.

La primera part ha començat amb una clara superioritat en atac dels locals enfront de una defensa dels visitants molt tova i poc intensa.
A la represa, els esparreguerins es van posar les piles en atac i amb uns bons 1 contra 1 de Pau i les bones finalitzacions de Jordi, la segona part acabava amb un empat.

A la tercera els del Ripollet van tornar a pujar la intensitat i es van situar amb un clar avantatge al marcador de fins a 5 gols.
Finalment els visitants van posar al mateix nivell el llistó defensiu i van aconseguir bones recuperacions de pilota per posar-se a només 2 gols. Tot i això el partit va finalitzar amb derrota pels nostres infantils per 24-20.

Cal seguir treballant de valent per assolir tots els conceptes bàsics de l'handbol a camp gran.

C.P.

H. Cooperativa  Sant Boi  44- Cadet  18

Inici de la segona volta pels cadets del club.

Es desplaçaven a la difícil pista del líder del grup l'Handbol Cooperativa. Bon inici dels esparreguerins que defensaven amb intensitat i ordre, pressionant molt amunt a l'atacat local i provocant molts problemes als líders.
Així arribaven al minut 20 de la primera part i els esparreguerins es mantenien dins del partit amb un petit desavantatge de quatre gols.
A partir d'aquest moment els locals enfortien la defensa i el físic passava factura als visitants, amb aquesta defensa i ràpids contraatacs, el lider posava una cinquena marxa i deixava el marcador amb un clar 22 - 10 al final del primer temps.

A la segona part, l'Handbol Cooperativa no es va deixar sorprendre i des del primer minut va imposar la seva superioritat. La circulació de pilota lenta, les accions eren individuals, no hi havia joc col·lectiu, els nostres nois no eren capaços de trenar jugades i només alguna acció individual aconseguia trobar porteria.

Al final del partit, el marcador reflectia la superioritat del rival, tot i que en els primers minuts es va veure un bon joc, queda molt per millorar. Final 44-18

C.P.

H. Vilamajor 44  -Juvenil 29

Partit amistós dels juvenils d'en Joan i en Carlos, davant un rival de zona alta de 1a Catalana (1 categoria superior de la qual participen els nostres aquesta temporada), per aprofitar la jornada de descans en la jornada de competició, venint d'un pont festiu l'anterior cap de setmana.

El partit, havia de permetre seguir amb la dinàmica de partits que porten fent els nostres en les darreres jornades, per encarar en les millors condicions possibles el darrer partit de la 1a volta, el proper cap de setmana, davant el Vendrell, però, ha estat entrebancat, ho expliquem:

L'equip es presentava minvat d'efectius, 2 baixes ja conegudes per aquesta data, i 2 més anunciades sense justificació el mateix matí de diumenge..

I, el més important, l'inoportú accident del nostre porter Carles, en una acció malaurada amb un company seu en un contraatac del Vilamajor. El més important: ja està bé, i aviat tornarà a donar guerra sota pals!

Pel que fa al partit, una 1a part on la defensa va ser inexistent, tret d'alguna bona recuperació de pilota, però, en canvi, l'equip, aconseguia clares oportunitats de llançament, que no va saber aprofitar, i els locals ho aprofitaven per marxar en el marcador.

El resultat final va ser molt inflat, però encara ho hauria estat més si no hagués estat per les nombroses aturades d'en Carles a la porteria. En canvi, els nostres van fer 29 gols a un equip de categoria superior, amb la sensació d'haver pogut competir amb ells, i, amb una mica més d'encert en el llançament, haver arribat als 35 – 40 gols sense problema, com a nota positiva.

Volem agrair la col·laboració de l'equip local tant en l'organització del partit amistós, com de l'atenció al nostre estimat Carles, i fins i tot, deixar-nos un porter els minuts restants de partit que quedaven.