dilluns, 18 de març del 2019

Trobades escoles 16 març

Durant el matí de dissabte, el club va organitzar l'anual trobada amb els nois i noies de Multi Esport del poble, que aquests mesos han estat practicant el nostre estimat esport: l'Handbol.

El matí començava ben d'hora, sota l'organització del nostre Coordinador Joan Obiols, a les 8 del matí es reunien una sèrie de voluntaris i Monitors del club per procurar tenir-ho tot en ordre per iniciar les activitats a les 9, amb l'arribada dels nois i noies Benjamins i Alevins del club i del poble.

L'ordre de les activitats es va veure alterada per, novament, una modificació a darrera hora per part de l'Ajuntament... Tot i això, els nostres van aconseguir reconduir-ho.

De 9 a 11, de manera ininterrompuda, a 1 terç de pista es van realitzar mini partits de Mini Handbol, primer de la categoria Aleví, i després, de la categoria Benjamí. Amb la col·laboració dels nostres arbitres Zinedine, Albert i Nico, i dels Monitors Carlos, Marina, Nico i els mateixos Monitors de Multi Esport.

Als altres 2 terços de pista, els Benjamins i, els Alevins que no es trobaven jugant en aquell moment, realitzaven un llarg circuit d'habilitats motrius combinat amb la pràctica del llançament a porteria amb diverses motivacions pels nois i noies. A aquesta pista, es trobava com a responsable la nostra monitora Elsa, i els voluntaris Judith, Zinedine, Albert, Desi, Carles i Nico, i amb l'ajuda dels Monitors Carlos i Marina, els nois i noies van suar de valent alhora que es van divertir.

A continuació, aquests 2 terços de pista es van dividir en 2, a una pista es va realitzar una sèrie de competicions de llançament amb els Benjamins de Multi Esport, i els Alevins del Club. Mentre que, a l'altre, es realitzava novament un circuit d'habilitats motrius alhora que una petita competició d'aquest, mentre a la 1era pista jugaven els respectius equips Benjamins de les 2 entitats.

En finalitzar, la Junta va premiar als assistents amb un bon esmorzar, un Diploma i Flyers del Club per venir a tastar l'handbol amb nosaltres!

Ja per acabar, el nostre Coordinador vol agrair públicament el suport de la Junta, com sempre a totes les activitats que realitzem, la participació constant de les famílies del nostre club, que sense ells res d'això seria possible, i a TOTS els voluntaris citats anteriorment, que van realitzar una gran tasca de manera totalment desinteressada, i a més a més van aconseguir que les activitats es portessin a terme d'una manera excel·lent, fluida i amena!

També des de el Club volem agrair a l'Ajuntament i en especial al Servei d'Esports i al Coordinador d'esports per la seva col·laboració, que fa possible aquesta trobada.