dilluns, 18 de març del 2019

Cròniques jornada 16 i 17 de març

Cap de setmana molt intens el que hem deixat enrere, ja que a més dels partits de competició, aquest cap de setmana hem celebrat la tradicional Trobada amb les escoles de la Vila, de la que trobareu informació en comentari a part.

Quant als partits que han disputat els nostres equips, hem gaudit d'una bona jornada, amb molt bons partits per part dels nostres equips, dels quals han disputat partits de competició l'Aleví i els dos Cadets, a més de l'Infantil, que va anar fins a Sant Boi per gaudir d'una de les trobades que organitza el Consell Esportiu del Baix Llobregat. Dels partits de competició, dues victòries i una derrota és el balanç esportiu. Ho expliquem:


Sant Vicenç dels Horts  12 -  Aleví mixt  4

Els nois i noies d'en Joan i Carlos visitaven a un dels millors equips de la categoria, equip que a la volta ens va superar amb claredat les 4 parts, i finalitzaven el particular Tourmalet davant els equips de la zona alta (Santpedor, Molins de Rei, Sant Esteve Sesrovires i Sant Vicenç dels Horts) de manera consecutiva.
Els nostres estan realitzant una 2a volta prou bona, i encaraven el partit després d'una intensa jornada matinal plena de partits, competicions i treball motriu, però no era excusa, els nostres van realitzar un escalfament basat només en el llançament per tal d'estar més descansats pel partit.
Les 4 parts van ser gairebé calcades, tret de la 1era, on la defensa no era capaç de ser contundent i les ajudes defensives no apareixien. Tot i això, es va perdre la 1a part 13 a 10.
La resta de les parts, l'equip va fer un pas endavant, i l'exemple aquesta vegada va ser Eric Sánchez, capaç de recuperar la intensitat defensiva, com l'equip, però ell de manera destacada en les ajudes i contactes defensius, alhora estant encertat ofensivament.
Els nostres van competir de tu a tu davant un equip, que com dèiem, és dels millors de la categoria, compten amb el millor jugador de la categoria, gairebé impossible de parar, però els nostres van competir de valent i van caure les 4 parts per 2-3 gols de diferència.
Ara queden 2 partits per acabar la 1era fase, Berga i Igualada, i de ben segur que ho donaran tot per acabar una 2a volta notable i encarar la 2a fase amb il·lusió!


Infantil mixt-Trobada Consell Esportiu

Dissabte al matí l'equip infantil va anar a la Trobada que anualment organitza el CEBLLOB, aquest cop a Sant Boi. Després d'uns primers moments d'incertesa perquè dos equips no es van presentar, els nostres es van posar mans a la feina i van participar de totes les activitats.
De cara a un altre any caldria reforçar una mica les activitats, i l'espai disponible, ja que els nostres van haver de fer partits de mini-handbol perquè no hi havia prou pista.
De totes maneres s'ho van passar molt bé, es nota que disfruten jugant i això és una cosa que cal cuidar perquè no es perdi.

H. Vendrell  25 - Cadet femení  30

Aquest cap de setmana l'equip femení s'ha desplaçat a la pista de l'H. Vendrell, un vell conegut. El partit ha començat còmode per l'equip Esparreguerí que ràpidament es posava amb un 1-5 al marcador fent preveure un partit fàcil, però no ha estat així i en uns minuts de desencert l'equip local empatava el partit a 6. A partir d'aquí el partit a estat força igualat tot i que sempre amb resultat favorable a l'equip Esparreguerí, arribant a la mitja part amb un 10-12.

A la represa les noies del Baix Llobregat, han enfortit una mica més la defensa i sobretot controlar a la millor jugadora local i a poc a poc s'ha aconseguit anar ampliant les diferències en el marcador, arribant fins a 8 gols de diferència. Els últims minuts però ha tornat el desencert i al final del partit l'electrònic marcava 20-25. Un altra victòria de les noies de Sergi Gibert que comença a estabilitzar-se en la part mitjana de la classificació. El proper cap de setmana es rebrà la visita del líder.



Cadet masculí  32 - C.H. Sant Joan Despí  23

Novament una gran primera part, facilita victòria del Cadet masculí. Aquesta jornada rebien al segon classificat, el St. Joan Despí, qui portava en les seves files a dos grans amics del club, en Ricard i l'Arnau, que tornaven a Esparreguera per jugar a handbol, aquesta vegada en contra del seu club de tota la vida.
Començava el partit amb la defensa local molt concentrada en realitzar bé la seva feina. Bona pressió sobre els extrems i una zona central molt compacta, es feia un mur difícil de passar per als jugadors del St. Joan. Basat en aquesta defensa, l'Esparreguera contraatacava amb facilitat, en atac estàtic, circulació de pilota força ràpida que permetia trobar forats des de la primera línia, també accions de dos contra dos amb el pivot Erik de protagonista. Així acabaven els primers trenta minuts amb una clara avantatge per als esparreguerins de 21-12.
A la segona part, el St. Joan sortia del vestuari amb molta empenta, disposat a remuntar un marcador que tenia molt difícil. I gràcies a la defensa més pressionant, al minut 10 de la segona part, havien reduït la diferència a 5 gols. Però lluny de deixar-se sorprendre, els nois del Carlos i l'Elsa tornaven a recuperar el ritme en defensa i a no perdre pilotes en atac. Només la bona actuació del porter visitant, evitava que després de recuperar la diferencia, no fos augmentant, ja que els locals tornaven a jugar amb fluïdesa. Al final, 32-23, gran defensa que permet agafar una mica més de distància amb el segon classificat. Ben jugat nois!!!!