dijous, 18 d’octubre del 2018

Prèvia jornada 20 i 21 d'octubre

Ja tenim a tocar el cap de setmana i això vol dir que podrem tornar a gaudir de l'handbol. Cinc són els partits previstos aquest cap de setmana, tres d'ells al pavelló de El Castell.

Ho expliquem

L'Aleví mixt ser el més matiner, ja que disputarà el seu partit de dissabte ben d'hora, a les 9, a la pista de l'Handbol Martorell, en el que serà el primer partit de competició oficial aquesta temporada. Els nostres participen enguany al Campionat de Catalunya Aleví nivell II, que organitza la Federació Catalana d'Handbol. Tot un repte pels nois d'en Joan i Carlos, que de ben segur afrontaran amb optimisme i confiança. Tot seguit us deixem el calendari oficial de competició

http://www.rfebm.com/competiciones/calendario.php?id=1000878&id_ambito=0

El Benjamí mixt de la Marina i el NIco serà el primer a disputar el seu partit a EL Castell. Els nois i noies tenen moltes ganes, després de l'aturada del passat cap de setmana. El seu rival serà l'Handbol Sant Vicenç, i els nostres tenen una nova oportunitat per provar com evoluciona la feina feta als entrenaments.

Just després serà el torn de l'Infantil Mixt, que jugarà contra el C.H. Ràpid Cornella, en partit amistós. Els nostres van acumulant minuts de joc i entrenaments per tal d'anar agafant ritme de cara a la competició que s'acosta, i a poc a poc es va notant la millora en el joc.

I a continuació i per tancar la matinal de dissabte, el Cadet femení s'enfrontarà, també a casa, amb el OAR Gràcia Sabadell verd, en partit amistós, ja que descansa aquesta setmana, amb l'objectiu d'aconseguir la victòria davant del complicat equip sabadellenc. Segur que lluitaran força per aconseguir-ho.

I finalment, i ja en diumenge el Cadet masculí tancarà el cap de setmana, i per fer-ho viatjarà fins a Terrassa, on disputarà el seu partit contra l'Handbol Egara A, vell conegut de la temporada passada. Els nostres, com el Cadet femení, buscaran la primera victòria de la temporada

Molta sort per a tots


No deixis que t'ho expliquin, vine a gaudir-ho tu mateix!!