dimecres, 24 d’octubre del 2018

Cròniques jornada 20 i 21 d'octubre

Bon balanç dels partits del cap de setmana, on vam poder gaudir de bons partits i es va poder veure la evolucio dels nostres nois i noies, que de mica en mica van agafant ritme. Es comença a notar la feina feta als entrenaments.

En l'apartat de resultats, dues victòries, un empat i una derrota, i la nota negativa la va donar el Cadet masculí, que no va poder disputar el seu partit, ja que hi havia dos partits programats a la mateixa hora. El partit es va haver de suspendre i es disputarà en una data pròxima, encara per confirmar.

Benjamí mixt   12  -   Handbol Sant Vicenç   4

Els nostres nens han guanyat el seu primer partit de temporada, han fet molt bona primera i segona part, deixant veure molt bons atacs i molt bones defenses.
La tercera i la quarta part ha sigut molt més fluixa però s'ha vist un molt bon gest per part de l'equip quan l'Arnau s'ha ofres a jugar una part amb l'equip contrari, ja que un jugador s'ha fet mal i no podia jugar.
En resum, bon partit dels nois i noies en termes generals, s'avançat un passet però queda molta feina per fer.

CH Martorell  8 –Aleví Mixt   8     (competició)
CH Martorell  4 –Aleví Mixt   12   (amistós)

Aquest cap de setmana, els nois i noies d'en Joan i en Carlos començaven la fase regular de la Federació, visitant la localitat veïna de Martorell.
Aquesta temporada el grup compta amb 15 jugadors, que són molts per 1 equip, i pocs per 2, però van aprofitar a realitzar alhora un partit amistós al mateix poliesportiu per tal de poder fer jugar a tothom!
Els partits es van realitzar de manera simultània, i els nostres tècnics van gestionar-ho per tal que tothom pogués tenir minuts al partit federat i tots els nois poguessin jugar 3 parts!

Partit de competició

Les 2 primeres parts els nostres van sortir inactius en el desmarc, i amb poca intensitat defensiva, cosa que provocava no poder comptar amb el nostre contraatac... i l'equip local ho va aprofitar per guanyar les 2 primeres parts.
La 3a i 4a part van ser tot el contrari, els nostres van augmentar el ritme defensiu, i l'activitat per recuperar la pilota, i això va fer créixer a l'equip, provocant un resultat molt favorable en el marcador a la 3a part, i a la 4a sent superiors en tot moment, el Martorell es va col·locar inesperadament a 1 gol de diferència (9 a 10 a manca de 2 minuts), però els nostres no van deixar que passes d'aquí realitzant un bon parcial en el temps restant, però només va permetre empatar el partit en nombre de parts guanyades.
Destacar el canvi de mentalitat de l'equip en el transcurs del partit, i el paper d'Alex a la porteria, aturant d'allò més i realitzant passades de contraatac mil·limètriques que tant estem entrenant aquesta temporada!

Partit Amistós

Bones 3 primeres parts dels nostres jugadors on aconseguien superar els rivals amb l'ús de "passes i va" i uns bons desmarcs guanyant l'esquena dels defensors.
Amb una gran defensa els esparreguerins es feien amb la 4a part tot hi patir al final degut a l'esgotament de jugar en 2 partits. Cal destacar l'esforç de tot el grup, tot hi ser un patit amistós, i l'aportació de tots els porters que van realitzar unes grans passades de contra-gol.

Infantil mixt   27   -   C.H. Ràpid Cornella   22

Molt bon partit el que es va poder veure dissabte al matí al Pavelló El Castell entre dos equips, el CBM Esparreguera i el CH Ràpid Cornellà, que van apostar per jugar sense complexos i oferir tot un repertori de bones accions ofensives i defensives.
El partit va començar força igualat, però l'equip local, més fort físicament, va començar a posar en dificultats l'atac visitant, que amb llançaments forçats aconseguia batre la porteria esparreguerina. Per contra, els nostres, amb bones accions ofensives del central i els laterals aconseguien marcar amb facilitat. La primera part va acabar amb 7 a 5 i ja es va intuir que la igualtat estaria present en tot el partit.
La segona i la tercera part van tenir la mateixa dinàmica, amb algun daltabaix defensiu per part dels esparreguerins, que feia que els visitants poguessin acostar-se en el marcador. Així es va arribar al final del 3r període amb un marcador de 19 a 17.
El 4t període va començar amb precipitacions per part local, fet que va provocar que el partit quedés empatat a 20, però una reacció en els darrers 6 minuts va fer que el marcador acabés amb un 27 a 22.
Victòria treballada i la sensació que encara s'ha de treballar més. Felicitats nois/es.

Cadet femení   17   -  OAR Gràcia Sabadell   30

Mal inici de partit de les nostres, fluixa defensa i pèrdues de pilota en atac, que provocaven constants contraatacs i gols fàcils del bon equip visitant.
En atac posicional a poc a poc anem trobant espais i llancem soles però la bona porteria visitant impedeix apropar-nos al marcador.
A la segona part canviem el ritme del partit amb una defensa 3-2-1 molt pressionant i posem en molts problemes al bon equip de Oar. Provoquem pèrdues de pilota i fem contraatacs i sempre des de la bona defensa i porteria juguem una segona part completa a un nivell acceptable.
Llastima que contra rivals d'aquest nivell hem d'estar tot el partit al màxim nivell no només una part. A prendre nota i aplicar-nos a tope durant tot el partit, així serem més fortes com equip. Ànims.

H. Egara "A"  -  Cadet masculí   SUSPES

Com ja hem explicat, el partit no es va poder disputar, ja que hi havia un altre partit programat a la mateixa hora, i per tant no hi havia pista disponible.