dimecres, 10 de gener del 2018

Prèvia a la jornada del 13 i 14 de gener

Després del descans nadalenc, torna l'handbol, amb el cap de setmana ple de partits!!

Començarem ben d'hora el dissabte; el nostre Benjamí s'enfrontarà a l'Handbol Molins Negre al Pavelló de El Castell, i simultàniament l'Aleví rebrà al Lycée Bel Air Azul, tots dos equips volen començar amb bon peu la segona fase de la competició al CEBLLOB

A continuació l'Infantil jugarà amb el bon equip del C.H. Sant Andreu de la Barca, amb la intenció de seguir aprenent i millorant. Els nois i noies volen continuar la bona progressió que estan mantenint.

Just després el Cadet Femení també inicía competició, en aquest cas la Copa Federació, que organitza la FCH. Les noies d'en Sergi Gibert buscaran repetir la bona actuació en el darrer partir contra el H. Vilamajor. El seu rival serà l'E.H. Sant Vicenç-Bar Mi Casa B

Per tancar el dissabte, el Cadet Masculí 2003 rebrà al H.C. Laietà Argentona, rival en el partit pel tercer i quart lloc del Top 4 de Segona Catalana Infantil la temporada passada. De ben segur que els nois tractaran de repetir resultat davant d'un difícil rival.

Ja el diumenge, i també al Pavelló de El Castell, els nois del Cadet Masculí 2002 s'enfrontaran al C.H. Sant Llorenç-Sant Feliu de Llobregat A, partit complicat amb el líder del grup. Segur que els nois s'esforçaran per fer-ho el millor possible.

I tancarà el cap de setmana el Sènior, que viatjarà a Barcelona per enfrontar-se amb l'A.E. Aula B. els grans del club lluitaran per continuar a la part alta de la classificació.

Els petits del club, els Prebenjamins, descansen aquesta setmana.

Molta sort a tots els equips!! Us esperem!!