dimarts, 16 de gener del 2018

Cròniques 13 i 14 de gener

Sort desigual pels nostres equips aquest cap de setmana, amb tres victòries i quatre derrotes. Així i tot, fem una lectura positiva per la bona actuació de tots els equips, mostrant una bona progressió en general. Cal seguir treballant per millorar, per sobretot per seguir gaudint de l'handbol!!

Benjamí Mixte 6 - Handbol Molins Negre 10

Primer partit del dissabte i moltes ganes de jugar després de l'aturada nadalenca, tant és així que fins a 13 jugadors han estat a la banqueta a l'equip local. El partit ha estat força igualat a les tres primeres parts, els nostres feien jugades ràpides que contrarestaven els seus gols, però la qualitat d'una de les jugadores del CE Molins ha decantat la balança en les dues primeres. Només a la tercera, després d'ajustar la nostra defensa ha caigut del costat local. A la quarta i definitiva, no hi ha hagut continuïtat, degut sobretot als canvis que s'han hagut de realitzar perquè tots els jugadors poguessin jugar una mica més.
Volem agrair al CE Molins el seu bon Fair Play, ja que voluntàriament ha volgut jugar una cinquena part que no ha puntuat però ha permès una mica més de joc a l'abultada banqueta esparreguerina.

Aleví Mixte 12 - Lyceé Bel Air Azul 4

Primer partit a casa que jugaven els Alevins, després del Nadal, a les 9 del matí, contra el Lyceé Bel Air Azul. Els nois/noies de l'equip van guanyar les 4 parts, però les festes i només 2 entrenaments s'ha notat a l'hora de jugar.
La primera part els i va costar una mica agafar el ritme, però les 3 parts següents van jugar amb normalitat, tot i així i els hi van faltar ajudes en defensa i van perdre molts passes fàcils.

Infantil Mixte 21 - C.H. Sant Andreu de la Barca 24

Primer partit del 2018, i primera alegria pels nois i noies de Joan Obiols, que encaraven el partit amb moltes ganes, doncs 15 dies sense handbol, són molts!
Inici igualat del partit, on les continuïtats de pilota de la línia generaven bones oportunitats de cara a porteria en atac, però en defensa el Sant Andreu superava còmodament als nostres.
La igualtat va durar fins a l'equador del partit, el final de la part, on els nostres continuaven mostrant millores en atac, sobretot en el joc sense pilota.
La tercera part va ser tot un mal de cap, ja que l'atac es va col·lapsar i els visitants van aprofitar a córrer el contraatac i marxar d'11 gols en el marcador, avantatge gairebé impossible de remuntar, ja que quedaven només els 12 minuts de la part, però, els nostres, com ja van finalitzar l'any 2017, ho van intentar, i van treure del milloret d'ells mateixos, amb les aturades dels nostres porters, i la tornada a la serenor de les idees en atac, van generar oportunitats d'anotar fàcilment, corrent el contraatac, trobant joc amb pivot; van aconseguir apropar-se a 3 gols de diferència, ai si no haguessin errat tants llançaments clars davant el porter visitant...
Va acabar el partit amb un desfavorable -4, però amb la il·lusió intacta pel vist a pista durant gran part del partit, de ben segur, que continuaran lluitant a cada entrenament per millorar dia a dia.
Cal recordar que a la fase el Sant Andreu ens va superar amb molta claredat durant tot el partit, i en el marcador final.

Cadet Femení 25 - E.H. Sant Vicenç-Bar Mi Casa B 20

Nou any, sensacions noves. Així podríem descriure el partit d'aquest dissabte al pavelló de El Castell d'Esparreguera. El cadet femení iniciava la competició de copa davant el Sant Vicenç dels Horts, un club amb molt bon nivell d'handbol i principalment en els seus equips femenins, però avui les noies d'en Sergi Gibert han sortit des del primer moment força concentrades i amb ganes de guanyar el partit. Una primera part força igualada però sempre portant la iniciativa ha permès que s'arribés amb dos gols d'avantatge a la mitja part. A la represa el control del partit ha continuat sent de l'equip local i només les rotacions de jugadores permetia que l'equip rival ho aprofités per acostar-se tímidament en el marcador. Al final 25-20 al marcador, un resultat que permet començar amb bon peu la competició i dóna ànims pels pròxims partits.

Cadet Masculí 2003 30 - HC Laieta Argentona 28

Primer partit dels Cadets 2003 després de l'aturada nadalenca, al davant un vell conegut de l'any passat, on es van trobar al Top 4 de segona en categoria infantil. Aquell dia els esparreguerins ens vam endur el partit i així el tercer lloc del Top 4. Avui el partit es presentava molt igualat. Un inici més intens dels locals provocava que al minut 5 el marcador anuncies un 3-0 que s'ha mantingut fins al final del primer temps. En aquesta part els dos equips han demostrat un nivell molt igualat, només l'inici més fort dels locals ha fet que hi hagués aquesta diferència al descans.
A la represa del partit, les tornes han canviat, l'Argentona s'ha posat les piles en els primers minuts de la segona part, remuntant la diferencia en el marcador, arribant a l'equador de la segona part amb un resultat favorable als visitants de 23-25, en aquest moment l'Argentona es posava per davant en el marcador amb dos gols de diferència. Aleshores és quan els nois del Carlos i l'Elsa, sense posar-se nerviosos, han ajustat la defensa, així a poc a poc han anat recuperant la distància en el marcador fins a tornar-se a posar per davant en el marcador a 4 minuts del final. A dos minuts del final el marcador lluïa un 28-26, una acció dels visitants provocava l'exclusió d'un jugador de l'Esparreguera, així els locals acabarien el partit amb un jugador menys. La bona defensa local hi ha permès recuperar una pilota que Nico ha transformat en el 29-27. El següent atac de l'Argentona en superioritat l'aprofitat per posar el 29-28...els nervis estaven per tota la pista....deu segons per finalitzar el partit i una acció individual d'Alejandro ha posat la pau al partit marcant l'últim gol del partit, un final de 30-28...que demostra el nivell tan igualat dels dos equips. Felicitar al Laietà Argentona pel seu partit i esperonar als nostres jugadors per seguir treballant molt, per mantenir el nivell demostrat i millorar molt més.

Cadet Masculi  2002  19  -  CH Sant Llorenç-Sant Feliu  40

Partit complicat contra els primers del grup. Començarien indecisos i amb força errades, sobretot en atac, que propiciarien un ràpid 1-6 a favor dels visitants. A poc a poc, encara que amb clares precipitacions a l'atac, els nois anirien entrant en el partit i en la segona part establirien un 6-1 que prometia un final menys abultat. Lamentablement, els nombrosos penals i exclusions en contra, feien que no acabéssim de jugar amb comoditat. Partit enterbolit per un arbitratge 'crispant' que no va ajudar en res a gaudir-ne, més aviat a l'inrevés, però així i tot *bona actitud en general dels nostres nois, lluitant de a , sense rendir-se*, amb un rival tècnicament superior. Felicitats per l'esforç, intensitat i perseverança demostrats.

AE Aula   28  -   Sènior  23

Derrota del nostre Sènior en els eu enfrontament amb el A.E. Aula B. Tot i dominar gran part del partir (14-15 al descans, a favor dels nostres) una bona defensa i les aturades del porter rival van decantar la victòria del costat local. Aquesta derrota ens deixa sisens a la classificació, a 2 punts de l'ascens directe. Cal seguir treballant.