diumenge, 20 de novembre del 2016

Sort desigual pels equips del club (19/11/2016)

Cap de setmana no gaire profitós pel Club on només van aconseguir la victòria els equips infantils femení i masculí.


C. BM. Esparreguera Benjamí – E. H. Sant Vicenç

Primera derrota de l’equip benjamí després de tres jornades de competició en un partit on els nostres nois/es no van jugar especialment bé. Només la darrera part es va veure el joc fluid, ràpid i amb la defensa consistent a la que ens tenen acostumats. Derrota per 6 a 10 davant un equip, el Sant Vicenç que va saber aprofitar les errades de l’equip local.

Sant Andreu de la Barca C. H. – C. BM. Esparreguera Aleví

Partit contra un equip físicament molt superior però això no va suposar que els nostres baixessin els braços en cap moment. Poques pèrdues de pilota, en comparació amb altres partits, però molts xuts fallats de cara a porteria. Es va notant la millora en el joc col·lectiu, però encara s’ha de continuar entrenant i sobretot el treball defensiu, on es van veure les mancances de l’equip. Resultat final 12 a 4.


C. BM. Esparreguera Infantil Femení – E. H. Cooperativa Sant Boi “B”

L’equip femení aconsegueix imposar-se a un bon HC Sant Boi B, que va saber plantar cara en un espès inici de partit de l’equip local. Tot i així, gràcies a la bona defensa de l’equip esparreguerí,  poc a poc va anar marxant en el marcador fins a arribar al 19 a 8 final. Amb aquesta victòria, les noies de Sergi Gibert continuen invicte a la competició.


C. J. H. Mataró – C. BM. Esparreguera

Desplaçament a la pista de l’Handbol Mataró, un partit que a priori es presentava igualat però que gràcies a la bona concentració d’inici que han tingut els nostres nois ens hem plantat al minut 13 amb el resultat de 3 a 10. Una diferència que s’ha mantingut fins al final de la primera part. A la represa, gràcies a la bona actitud defensiva i la pressió sobre els primeres línies, l‘equip ha pogut desplegar el contraatac que ha fet impossible la reacció de l’equip local, arribant al final del partit amb un resultat de 19 a 36. Bon partit en línies generals de tots els components i ara a esperar la visita del líder, un partit on farà falta el suport d’aquesta gran afició que tenim a Esparreguera.


H. Sant Cugat – C. BM. Esparreguera

Partit disputat al pavelló de Valldoreix  diumenge a les 9:00 del matí. Els nostres nois, amb el recolzaments de 3 infantils, cauen amb un resultat contundent, un partit que tot i tenir clares ocasions de gol, han topat amb els bons porters locals. Aquestes aturades permetien sortir ràpidament al contraatac, i aconseguir gols amb facilitat, a més a més, hi ha hagut moltes pèrdues de pilota, cosa que ha facilitat encara més la feina a l’equip local. Resultat 39 a 6. Esperem la setmana vinent la visita del Liceo Francès, equip molt més assequible pels nostres.