dilluns, 14 de novembre del 2016

Matinal d'handbol a Esparreguera (12/11/2016)

Aquest dissabte passat es va poder gaudir a Esparreguera de tot un matí d'handbol, amb la participació de 4 dels 6 equips del club. Només l'equip pre-benjamí va haver de desplaçar-se i l'equip aleví que va descansar.


E.H. Sant Llorenç - C. BM. Esparreguera Pre-benjamí

Tot i ser la segona jornada de competició, va ser el primer partit dels més petits de la casa. Desplaçament a Sant Feliu de Llobregat on es va poder veure com els nostres jugadors/es comencen a fer els seus primers passos en el món de l'handbol. Resultat 12 - 4 però molt bones sensacions. Felicitats!!!!!!


C. BM. Esparreguera Benjamí - C.H. Martorell

Partit molt disputat i molt igualat el que es va poder veure al Pavelló El Castell dissabte a les 9:00. Dues parts guanyades, una empatada i una perduda van situar el 9 a 7 final en el marcador. La igualtat entre ells va permetre veure un bon joc, amb accions ràpides per part dels dos equips. De moment, de les dues jornades disputades, aquest equip no coneix la derrota.


C. BM. Esparreguera Infantil Femení - C.H. Sant Joan Despí

L'equip dirigit per Sergi Gibert va aconseguir una clara victòria davant l'equip de Sant Joan per 29 a 10. Les jugadores locals van agafar ràpidament avantatge en el marcador i no van afluixar en cap moment. Una forta defensa i ràpids contraatacs semblen ser les armes definitives d'aquest equip que compta les jornades per victòries rotundes, 2 de 2, felicitats guerreres !!!!


C. BM. Esparreguera Infantil Masculí - SAFA Horta "A" SDE

Partit d'infart el que es va poder viure a Esparreguera amb un 27 a 28 favorable a l'equip visitant. Els nois de Carles Pueyo ja ens tenen acostumats a aquests finals de partit, el que passa és que normalment eren capaços de remuntar, però aquesta vegada i davant d'un equip més fort físicament, no va ser possible. L'equip esparreguerí va anar al darrera durant bona part del match i només al final va poder inquietar una mica a l'equip rival, aproximant-se en el marcador. Bona feina de l'equip que ha de seguir lluitant per estar al davant de la classificació general.


C. BM. Esparreguera Cadet Masculí - AE Aula

Equip capdavanter el que visitava Esparreguera i victòria clara per 11 - 38. Però, tot i el marcador, el nois de Joan Obiols van donar la cara en tot moment, llançant a porteria, buscant els espais en atac, amb poques pèrdues de pilota, ... Només s'ha de millorar en defensa, on l'equip està notant el canvi de categoria. L'equip rival, per contra, va fer un molt bon partit, amb una defensa ferma, una circulació ràpida de pilota i llançaments clars a porteria. Cal continuar treballant fort i els resultats segur que arribaran.