Cròniques jornada 2 i 3 de març

us deixem les cròniques del passat cap de setmana

H. Ràpid Cornella 10 -Aleví mixt 6

Aquest cap de setmana l'aleví ha jugat contra el Ràpid Cornellà.

La primera part començava amb una bona ofensiva rival, que ens impossibilitava posar-nos per davant al marcador. Encara així vam fer una bona primera part, ja que no deixàvem d'atacar i defensar amb moltes ganes.

La segona part seria més o menys una còpia de la primera, amb l'afegit què la portera rival va tenir una actuació notable, ja que no vam convertir tants gols com a la primera. Això va resultar en la segona part perduda.

La tercera part va millorar notablement, perquè aconseguíem anotar tots aquells punts que a la segona ens havien parat. Quant a la defensa, seguíem posant-li les majors de les ganes, resultant així en la primera part guanyada del partit.

Començaríem la quarta part amb l'esperança d'empatar el partit, però el nostre rival també va demostrar que podien jugar molt bé, fet que va provocar la darrera derrota del partit.

Volem felicitar els nostres jugadors per l'esforç implicat al partit, continuarem treballant per a continuar millorant.

Joan M.

Juvenil masculí 26 - H. Claret 33

Partit disputat com a locals contra l'Handbol Claret, el qual ja ens havíem enfrontat en la primera fase d'aquesta competició.

Per tant, era un rival que ja el coneixíem. L'enfrontament va començar amb un intercanvi de gols per part dels 2 equips, on les defenses eren inexistents i les facilitats per xutar eren molt clares.

A mesura que avançava la primera part els nostres varen cometre moltes errades en atac; tant de xuts clars contra el seu gran porter, tant d'errades de passades i recepcions. Això va provocar que ells agafessin un avantatge al final de la primera part de 4 gols.

Arribada a vestuaris amb molts aspectes a corregir, la nostra defensa no era gens proactiva ni agressiva a contactar en el moment de xut ni arribaven les ajudes al centre, sumat als constants dubtes en atac que provocaven pèrdues les quals l'equip visitant les convertia en contraatac directe.

Inici del segon període millorant molt la nostra defensa; vàrem encaixar només 13 gols a diferència dels vint de la primera part... La qual vam ser més agressius amb jugador amb pilota i tancant més la nostra 6-0 ells van tenir més problemes per marcar gol i estar còmodes.

La defensa com hem dit va anar a millor, però el nostre atac tot el contrari, va aparèixer el seu gran porter en els llançaments clars de 6 metres i d'extrem i vam continuar amb molts dubtes en atac estètic i la nostra segona onada de contraatac. El qual va provocar que ells agafessin un avantatge en el marcador de 9 gols.

Actitud molt positiva dels nois que fins al final van competir el partit i van estar treballant els aspectes que demanàvem, realitzant un parcial a favor nostre de 5-0 que va fer col·locar-nos a només 4 gols quan faltaven 10 minuts.

Tot i que al final les forces ens van fallar quan la fatiga va aparèixer i la distància es va ampliar fins als 7 gols de diferència en el marcador final.

Cal destacar la predisposició de Joel i Aleix per tal d'agafar el rol de porter en cadascuna de les parts i donar el millor de si mateixos en una posició tan complicada.

Marc T.

OAR Gràcia Júnior 29 - Sènior masculí 30

Difícil partit que ens enfrontava amb un equip ja classificat per la fase d'ascens i que a casa no havia perdut cap punt.

La consigna durant la setmana per part del cos tècnic era clara. Només ens val la victòria i hauríem de lluitar de valent per aconseguir-la.

L'inici de partit no va ser gaire bo, i la nostra defensa 5-1 es veia superada una vegada i una altra per l'atac del OAR que feia pujar les primeres diferències a l'electrònic arribant a ser de 3 gols. Després d'un canvi defensiu a 6-0 i d'augmentar la pressió defensiva aconseguim igualar el marcador i desplegant un molt bon joc aconseguim marxar a la mitja part amb un favorable 15-17 a favor.

A l'inici de la 2 part el bon equip d'Oar apreta molt la seva defensa i en àtac aconsegueix igualar el marcador amb relativa facilitat, però els nois d'en Sergi i César avui fan una extraordinària demostració de joc col·lectiu defensant inclús amb 1 home menys 4 minuts per exclusió d'Alex, i atacant amb paciència trobant espais per foradar la porteria d'Oar. Arribem amb 23-26 a favor i falten 10 minuts de joc OAR demana temps mort. Aquests últims minuts es juguen amb molta intensitat i s'arriben a apropar a només un gol, però avui amb tot l'equip molt concentrat i endollat ens emportem una merescuda victòria 29-30 final a una pista on cap equip ha puntuat en tota la lliga.

Des del cos tècnic volem destacar que en una difícil setmana per a tot el Club per la marxa del nostre Coordinador a qui desitgem tot el millor, s'ha treballat molt bé i amb molta intensitat, coneixedors de què només ens val la victòria i que aquesta arriba per l'esforç col·lectiu de tots els jugadors de l'equip.

Match- ball aconseguit i la setmana que ve necessitem guanyar a Vilamajor i que LBDP Sanes perdi a Santpedor per evitar la fase de descens.