Cròniques cap de setmana 24 i 25 de febrer

Us deixem les cròniques del passat cap de setmana

Aleví mixt 4 - H. Molins 12

Aquest cap de setmana l'aleví ha jugat contra el Molins de Rei.

Començàvem la primera part una mica desconnectats, no sabíem on era la pilota i els Molinencs ho aprofitaven perforant la nostra porteria molts més cops dels que jo crec que mereixíem. Per descomptat, amb tants gols encaixats, la primera part va ser una derrota.

La segona part milloraria una mica l'assumpte, trobaríem una mica més de gols, però l'ofensiva rival seria igual de contundent que a la primera part, fet que determinaria la segona part guanyada de l'equip rival.

La tercera part va anar força bé també. En aquesta ocasió, la nostra defensa es posaria les piles i recuperaríem més pilotes que a les altres dues parts juntes. Així i tot, no ens vam poder avançar al marcador.

La quarta part, a causa del cansament, crec que no vam estar del tot encertats, ja que vam perdre massa la pilota i no vam saber marcar els gols que necessitàvem.

És important que seguim "a tope", amb moltes ganes de millorar i aprendre. Entrenarem més que mai per a arreglar les imperfeccions.

Joan M.

Cadet masculí 26 - BCN Sants 39

Sènior masculí 34 - LBDP PB Sant Esteve Sesrovires 27

Bon partit el que es va viure dissabte a la tarda al pavelló del Castell, on el nostre equip sénior s'enfrontava a La Banda del Patio de Sant Esteve Sesrovires.

En aquesta ocasió els Esparreguerins sí que van sortir endollats des de bon inici, coneixedors que la victòria era l'única opció possible si volen seguir en el camí de no jugar la fase de descens.

L'equip Sesrovirenc que es va presentar sense dos dels seus millors jugadors, no aconseguia superar la bona defensa 5:1 local, això ho aprofitaven els Esparreguerins que al cap de pocs minuts de partit ja deixaven clar que volien els dos punts, distanciant-se en el marcador fins a 7 gols, un avantatge que després d'un temps mort demanat pels Sesrovirencs juntament amb múltiples canvis de l'equip local, feia que La Banda del Patio aconseguís un parcial de 0-3 que escurçava l'avantatge fins a només 2 gols, moment que els tècnics locals van demanar temps mort per ordenar l'equip i en els últims minuts es podia tornar a ampliar l'avantatge fins al 17-13, resultat de la primera meitat.

A la represa, els Esparreguerins van canviar a una defensa 6-0 que tot i estar més tancats al darrere, no acabava de funcionar i els Sesrovirencs es tornaven a acostar tímidament al marcador, però tornant altre cop a la 5:1 s'aconseguia tornar a robar pilotes que eren aprofitades per marcar en contraatacs i tornar a ampliar l'avantatge en el marcador fins a 6 gols que ja va ser insalvable per l'equip visitant, arribant al resultat final de 34-23.

Dos punts molt valuosos que encara deixen marge per escapar del pou. Cal destacar el debut del pivot juvenil Henrique.