dijous, 17 d’octubre del 2019

Prèvia jornada 19 i 20 d'octubre


Ja tenim a tocar el cap de setmana, i tornarem a gaudir de l'handbol!!  Diversos partits aquesta jornada, però només l'Aleví jugarà a casa, la resta d'equips jugaran fora, mentre que d'altres descansaran.
Ho expliquem


Començant pels partits de casa, el dissabte l'Aleví rebrà a l'Esportiu Castelldefels, amb l'objectiu de continuar creixent com equip i anar provant en competició allò que han estat practicant durant la setmana als entrenaments. Rival complicat, però segur que els nostres sortiran a per totes!


El mateix dissabte, però ja a la tarde, el Juvenil es desplaçarà cap a Cambrils per disputar el seu partit contra l'equip local. Els d'en Joan i Carlos han començat la competició mostrant un joc irregular, però han treballat força durant la setmana per millorar i segur que mostraran la seva millor versió davant d'un rival que no ho posarà fàcil.


i el darrer partit del cap de setmana el disputarà l'Infantil, en el poc habitual horari de diumenge al matí, on anirà fins a Molins de Rei, on trobarà un equip sempre complicat que posarà a prova els nostres, que hauran de treballar de valent per obtenir un bon resultat.


La resta d'equips, Prebenjamí, Benjamí i Cadet descansaran aquesta setmana

Molta sort a tots!!