dimecres, 23 d’octubre del 2019

Cròniques jornada 19 i 20 d'octubre

Aquí us deixem les cròniques de la passada jornada:

Aleví mixt 6 - E. Castelldefels 10

Bon partit el que es va poder veure aquest dissabte al matí al Pavelló de El Castell.

El rival, l'E. Castelldefels va ser un fort rival que es va mostrar molt sòlid durant totes les parts, per contra els nois de CecilioNico i Zindine es van mostrar molt nerviosos, i no van mostrar la seva millor cara.

El partit va començar amb una primera part molt igualada, on els esparreguerins aconseguien marcar amb facilitat, però el rival, encara que amb més dificultats, també ho aconseguia. Els nostres estaven molt ben posicionats a pista, i tot i que no es podia combinar molt, les accions individuals aconseguien el premi del gol. El resultat va ser de 9 a 8 favorable als locals, però la victòria podia haver estat per qualsevol dels dos equips.
A la segona part es va veure un altre equip, els esparreguerins van començar a perdre pilotes, van començar a despistar-se en defensa i a errar en les passades. No va haver-hi color, i un Castelldefels molt seriós es va imposar clarament.
A la tercera de les parts els nostres es van tornar a centrar, però els nervis estaven molt presents i tot i perdre menys pilotes, els visitants no van donar opcions.
A l'última de les parts, el nivell no va millorar. Va ser una llàstima perquè el bon joc de la primera part no es va poder recuperar en cap moment.

De totes maneres cal aprendre i saber gestionar aquests nervis de cara a propers enfrontaments.

CE Molins de Rei  13-Infantil  34

Últim partit del torneig d'obertura dels nois de l'infantil mixt contra el bon rival de Molins de Rei.

Bona primera part on tots dos equips aconseguien penetrar les defenses del seu oponent per obrir-se pas i arribar a porteria amb garanties de fer gol.
Al segon temps els esparreguerins posaven una marxa més. Amb una bona defensa i un excel·lent joc en atac amb el pivot, eixamplaven diferencies i mantenien la porteria a 0 durant tota la part.
A la represa els molinencs, fent un bon ús del 1 contra 1, aconseguien mantenir-se en el marcador. Tot i això els nostres no van abaixar els braços i amb molta intensitat defensiva van recuperar pilotes per aprofitar-les en contraatac i arribar al resultat final de 13 - 34.

Cal destacar l'actuació ofensiva de tot l'equip, on es comença a veure una millora substancial en les accions de joc estàtic.

H. Cambrils  29-Juvenil  28

Bon partit dels Juvenils d'en Joan i en Carlos, sense el premi de la victòria, ho expliquem.

Els nois venien de fer una bona setmana d'entrenaments en línies generals, i havien insistit en el treball de circulació de pilota, cosa que es va poder veure a la 1era part, amb unes molt bones combinacions entre tots els jugadors en atac posicional, especialment, Alejandro a l'inici del partit va ser capaç de generar molt a l'equip, fins a arribar al punt de rebre una defensa individual per l'equip local a mitjans de la 1era part.

Però, aleshores, Albert va capitanejar l'atac, realitzant unes molt bones combinacions, que sovint no acabaven en gol, i els entrenadors ja ho advertien, que perdonant, patiríem.

Patiríem, tot  la gran actitud defensiva i replegament de l'equip, destaquem el parcial de 0 a 4 només començar, rebent el 1er gol passat el minut 6 de partit.

A la mitja part, però, s'arribava amb una mínima avantatge pel que havíem vist en el terreny de joc.

La 2a part va estar molt igualada, on els locals van aprofitar les nostres pèrdues de pilota, majoritàriament, com en setmanes anteriors, en contraatac, després de bones accions defensives col·lectives, i això es paga car, doncs els locals marxaven en el marcador arribant al final del partit.

Però, aleshores, els nostres canviaven el sistema defensiu, i juntament amb les aturades d'en Carles a la porteria, recuperaven les pilotes necessàries per poder tornar a manar en el marcador, però, tampoc vam aprofitar-les a causa de, de nou, errades en el contraatac.

A la 2a part, volem destacar la capacitat d'Isaac de desbordar a la defensa cambrilenca, realitzant un notable partit ofensiu.

El resultat no ens ha acompanyat, però sortim satisfets de l'actitud i millora de l'equip aquesta setmana.