divendres, 26 d’octubre del 2018

Prèvia jornada 27 i 28 d'octubre

Ja tenim aquí el cap de setmana, i torna com sempre l'handbol!!

Benjamí i Infantil disputaran partits amistosos, en espera de l'inici de la competició i la resta continuaran amb les seves corresponents competicions. Ho expliquem

Jugarà a El Castell l'Aleví mixt, que s'enfrontarà a l'Handbol Sant Joan Despí en el segon partit del Campionat de Catalunya Aleví, en nivell II. Després del bon inici de temporada, els nostres voldran assolir la primera victòria, per seguir sumant.

Just després i també a El Castell, el Cadet femení rebrà al HC Laietà Argentona, en un partit més igualat a priori que l'anterior, on les nostres noies buscaran la primera victòria del campionat.

També dissabte al matí, però ja lluny de casa, el Benjamí mixt anirà fins a Sant Vicenç dels Horts per jugar contra l'equip local. Després de les bones sensacions del partit anterior, segur que els nois i noies voldran repetir el bon joc del partit anterior.

Ja a la tarde, el Cadet masculí s'enfrontarà a l'Handbol Esplugues groc, en el que ser el seu segon partit després de la suspensió del partit de la jornada anterior. Els nois d'en Carlos i Elsa volen també assolir la primera victòria de la temporada.

Ja acabant la jornada de dissabte, el Infantil mixt jugarà també a la tarde contra els veïns del Sant Esteve Sesrovires, per continuar amb la bona evolució que estan mostrant en el seu joc els darrers partits.

I per últim, ja fora del cap de setmana, els nois del Cadet masculí anirien fins a Terrassa el proper dimarts dia 30 per recuperar el partit ajornat de la setmana passada.

A tots ells, molta sort!!