dimarts, 30 d’octubre del 2018

Cròniques jornada 27 i 28 d'Octubre

Bon balanç del cap de setmana pels nostres equips, van tornar a veure bon joc en els partits disputats, es nota que ja anem avançant en la temporada i els equips cada cop juguen millor.

Quant als resultats, Aleví, Infantil i Cadet masculí van guanyar i Cadet femení va caure derrotat. El Benjamí va veure suspès el seu partit per la pluja.


CH Sant Vicenç dels Horts-Benjamí Mixt

Com dèiem, la pluja va impedir la disputa d'aquest partit.


Aleví mixt   12   -   CH Sant Joan Despí "D"   4

A la jornada de competició oficial pels nois de Joan i Carlos ha arribat la 1era victòria a la Lliga.
Després de la barreja de sensacions de la 1a jornada on es va veure el pitjor i el millor a pista, aquesta vegada els nois/es van sortir des del principi implicant-se al màxim, donant tot un repertori de bon joc a la 1era part, on van passar per sobre de l'equip visitant.
A la 2a i 3era part, l'equip va estar bé, amb coses per millorar però dominant el joc i marcador. A la 4a part l'equip va tornar a fer un pas endavant i va acabar guanyant les 4 parts, i, sobretot, donant una bona imatge de joc col·lectiu. La porteria va estar genial durant tot el partit, i això ho vam saber aprofitar per córrer el contra atac.
En les darreres sessions s'ha treballat molt la passada / recepció, i la passada i "va", i aquesta vegada, s'ha pogut veure reflectida a la pista la feina dels nostres jugadors/es a pista!





C.H Sant Esteve Sesrovires   22   -   Infantil mixt   32

Molt bon partit el disputat dissabte a la tarda al Pavelló de Sant Esteve de Sesrovires, amb un equip, l'esparreguerí, que ha començat a agafar el ritme.
L'equip de Cecilio i Albert va saltar a la pista amb molta intensitat i, de seguida, es va mostrar superior al rival, bones accions defensives, no permetent passades al pivot i ràpides transicions, feien que els nostres poguessin anotar fàcilment. La primera de les quatre parts va acabar amb un avantatge de 5 gols.
A la represa, la tònica va ser la mateixa, bones accions defensives bones aturades del porter, seguides d'accions combinatives en atac, on les nostres primeres línies aconseguien superar la defensa local i combinar amb el pivot o els extrems que s'encarregaven de rematar la feina. En finalitzar la segona part, la diferència augmentava fins als 8 gols.
Però llavors, a la tercera, la manca d'intensitat a la pista va permetre que el Sant Esteve retalles les diferències. Els esparreguerins van sortir sense tensió, amb passades curtes o fluixes que permetien la recuperació i el contraatac local. Si en alguna ocasió s'aconseguia llançar a porteria, aquest anava fora o el parava el porter.
A la quarta i última, els nois van tornar a sortir endollats. Des de la banqueta es va demanar moure la pilota i que finalitzessin els extrems o el pivot, i el bon joc va tornar a la pista. Bones aturades del porter, ràpides transicions i bones accions combinatives, armes que han de ser el tret d'identitat d'aquest equip.
Resultat final 22 a 32 i amb la confiança al 100%
Felicitats nois!!!



Cadet femení   22   -   H. Laieta Argentona   24

Aquest matí el nostre cadet femení ha rebut la visita de l'equip Laietà d'Argentona, un equip mancat de jugadores però que en cap cas han donat per perdut el partit. Les noies d'Esparreguera han jugat una bona primera part amb molt bones jugades combinatives d'equip tot i que de cara a porteria, a l'hora del llançament no estaven prou encertades i s'arribava amb un empat a 10 en el marcador a la mitja part.
A la represa, tot i una bona defensa en força part del partit, les ganes de voler guanyar el partit feia que es perdessin les idees en atac i cadascú feia la guerra pel seu compte i se seguia fallant molts llançaments, cosa que ha aprofitat l'equip rival per posar-se per davant. Els nervis afloraven i el joc no millorava i tot i tenir forces opcions d'acabar per davant en el marcador, sempre es cometien errades que a aquestes alçades no haurien de passar.
Finalment derrota 22-24 amb un molt mal regust de boca en veure com el nostre cadet perdia un dels partits on segurament havien jugat millor com equip.


H. Esplugues groc   16   -   Cadet masculí   31

Primera victòria del Cadet masculí aquesta temporada, primer desplaçament a Esplugues per jugar amb l'equip groc, ja que hauran de tornar més endavant per fer-ho contra l'equip blau.
Marcador igualat en els primers compassos del partit, aviat la defensa esparreguerina començava a marcar petites diferències. L'atac no acabava de rutllar, llançaments clars errats, alguna perduda de pilota feien que no s'eixamples la diferència entre tots dos equips. Al final dels primers trenta minuts els esparreguerins marxaven al vestidor amb un 9-12 a favor, gràcies en bona part a la feina en defensa.
 A l'inici de la segona part, el canvi de sistema d'atac 2-4 que ja havia proposat al final de la primera part l'equip rival i mantenia a la segona, semblava que posaria el perill la diferencia en el marcador, però la resposta dels nois del Carlos i l'Elsa ha estat fantàstica, adaptem la defensa al 2-4 atacant, pressionant i recuperant pilotes, i no per donant cap llançament a porteria.
 Gran defensa de l'handbol Esparreguera que amb el seu porter com a peça bàsica, han deixat la seva porteria amb només 16 gols al final del partit. 16-31 un resultat just pel vist a la pista.
Com nota negativa, la lesió que ha sofert Alejandro a l'inici del partit, esperem que no sigui res greu i torni com més aviat millor a les pistes.

Des del club també volem desitjar a Alejandro una rapida recuperació de la seva lesió. Esperem que no sigui res greu i que ben aviat el trobem de nou a la pista.