dimecres, 14 de març del 2018

Prèvia jornada 17 i 18 de març

S'acosta el cap de setmana, i com sempre torna l'Handbol!!

Jornada molt especial la d'aquest cap de setmana, on celebrarem la tradicional trobada amb les escoles del poble, ja per desena vegada.

Un any mes, els nostres equips Prebenjamí, Benjamí i Aleví es trobaran amb els nois i noies de les escoles d'Esparreguera per un matí d'handbol i altres activitats lúdiques, tot barrejat amb ambient festiu i sobretot amb ganes de passar-ho bé. La jornada començarà a les 9 i s'allargarà tot el mati amb diferents mini partits on tots els nois i noies podran gaudir del nostre esport. Agraïm com sempre la col·laboració de l'Ajuntament d'Esparreguera, d'en Marc com a coordinador de les activitats esportives a les escoles i molt especialment als pares i mares dels nois i noies que vindran a acompanyar-nos en aquest esdeveniment,

Ja en l'àmbit competitiu, el nostre Infantil mixt es desplaçarà a Sant Andreu de la Barca per enfrontar-se a l'equip local. Després del bon regust de la setmana passada, amb la primera victòria de la temporada, els nois i noies d'en Joan de segur voldrem demostrar la seva millora en el joc.

Una mica més tard i també lluny de El Castell, el Cadet masculí 2002 s'enfrontarà a l'handbol Esplugues, un difícil rival de la part alta de la classificació, on els nostres buscaran er el millor joc possible.

Ja a la tarda, el Cadet masculí 2003 tindrà un altre llarg desplaçament. Viatjarà a les terres de ponent, per disputar el seu partit contra el H. Pardinyes de Lleida, amb l'objectiu de retrobar-se amb la victòria.

El Cadet femení i el Sènior descansen aquesta setmana.

Molta sort per a tots ells, locals i visitants!! T'ho perdràs?