dilluns, 12 de març del 2018

Cròniques jornada 10 i 11 de Març

Bons resultats en general dels nostres equips aquest cap de setmana amb un balanç de dues victòries, dos empats i una derrota.

Destaquem especialment la primera victòria del nostre Infantil mixt i com a nota negativa la no presentació del C.H. Ribes Escola les Parellades a disputar el partit contra el nostre Benjamí.

Benjamí mixt - C.H. Ribes Escola les Parellades

Malauradament l'equip rival no es va presentar al partit que s'havia de disputar el dissabte al Pavelló de El Castell, de manera que els nostres nois i noies van aprofitar per disputar un amistós entre ells i almenys així passar una estona divertida practicant l'esport que tant els hi agrada.

Handbol Montbui 8 - Aleví mixt 8

Partido muy completo por nuestros chicos, a pesar de encontrarnos una buena defensa el movimiento de balón y el ataque al espacio daban fruto y nos permitian ponernos por encima, aunque la perdida de balón y el lanzamiento a porteria en los que errabamos también nos pasaba factura. En defensa un gran acierto en porteria y el robo de balón, permitiendo hacer goles rápidos, agradecer a los 6 alevines y 1 benjamín por el desplazamiento y el partido que realizarón.

C.H. Vilanova Hipersimply 19 - Infantil Mixt 26

Primera victòria de la temporada per als nostres Infantils!
Després de moltes sessions d'entrenament, molts partits perduts i molta entrega a cadascun d'ells, per fi els nois/es d'en Joan aconsegueixen assaborir la victòria a la categoria.
Es desplaçaven tots els disponibles a terres del Garraf, tret de l'Ivan, que reforçava a l'Aleví, fins i tot va poder venir en Carlitos Pueyo, que per manca de disponibilitat va haver de deixar la funció de 2on entrenador, i encaraven amb optimisme el partit, tot i perdre de forma clara a la fase en aquella mateixa pista.
Partit igualat d'inici, on Erik des de l'extrem trobava el camí del gol, i la nostra clara millora en el joc amb pivot feia mal a la defensa local, tot just celebrant el retorn d'Alexis, lesionat des de feia setmanes, aconseguia nombrosos gols des de la posició de pivot.
L'equip comença a tancar la defensa, ara ja un esquema 3-3 que no renuncia a res, i ens va donar opcions de contraatacar, que per abús del bot ens impedia marxar en el marcador.
A la mitja part, arribàvem 1 gol per sobre en el marcador, però la xerrada va fer efecte i els nostres nois/es estrenyien en defensa, sumant les bones aturades dels nombrosos porters de l'equip, i fins i tot apareixia algun encreuament en atac, en resum, marxàvem en el marcador (17 a 21).
L'equip local, però, va demanar temps mort, i va estrènyer l'accelerador, i aquí va aparèixer el millor del partit, la serenor de l'equip en l'aspecte de seguir creient a guanyar d'acord amb l'actitud defensiva, i anar fent golets en atac. Mateo no va rebre cap gol en els darrers 10 minuts i el xiulet final de l'àrbitre provocava els somriures a jugadors, tècnics i famílies desplaçades fins a Vilanova, amb un 19 a 26 en el marcador!
A veure si això ens ajuda a confiar més en la feina feta als entrenaments, i aconseguim competir cada partit fins final de temporada, Felicitats!!

Handbol Sant Vicenç dels Horts-Bar Mi Casa   14   -   Cadet femení 17

Aquest cap de setmana el nostre Cadet femení es desplaçava a la pista del Sant Vicenç dels Horts, partit important, ja que ambdós equips estaven empatats a punts a la classificació. El partit va començar força malament pel nostre cadet, ja que al minut 10 perdien per 4-0 un resultat que ens feia recordar molt al partit de la setmana passada, però a diferència de l'altre partit, aquí sí que es va saber reaccionar i gràcies a una molt bona defensa l'equip va començar a retallar gols en el marcador fins a posar-nos per davant en els últims minuts de la primera part i arribant així al 6-7. A la represa el partit va continuar molt igualat i sempre amb avantatges  per la mínima d'un i l'altre equip. Només en els minuts finals del partit i gràcies a unes exclusions produïdes pels nervis i les protestes de l'equip contrari, feien que les noies d'Esparreguera agafessin avantatge de 2 gols que deixava el partit pràcticament resolt, a les acaballes del partit una ràpida acció de contraatac de Lucia va acabar amb gol i amb l'expulsió de la portera del Sant Vicenç per una lletja acció i la posterior burla cap a la jugadora i arbitre. Finalment una merescuda victòria per 14-17.

C.H. Sant Esteve de Palautordera 29 - Cadet Masculí 2003 27

Es trenca la bona inèrcia de dues victòries seguides. El Cadet 2003 visitava la sempre complicada pista del St. Esteve de Palautordera, en el partit d'anada havia acabat favorablement pels esparreguerins, no sense haver de jugar un gran partit per emportar-se la victòria. Això era un clar indici del fet que es veuria un partit igualat. A l'inici del matx, el St. Esteve va presentar una defensa oberta 3-3 que els esparreguerins no sabien com sobrepassar. Pèrdues de pilota, precipitació i una mica de mala sort, tot ben provocat per la bona defensa dels locals, generaven un clar 5-0 en els primers deu minuts del partit. A partir d'aquest moment, els nois del Carlos i l'Elsa van començar a trenar accions combinades de dos contra dos i passes i va amb el pivot, això, amb una millora en la defensa feia remuntar el resultat fins a arribar al descans amb una mínima desavantatge, 13-12. La segona part va ser molt més igualada, l'Esparreguera, anava a ratxes, hi havia moments on l'atac visitant trobava fàcilment porteria, però no era constant, d'aquesta manera les diferencies en el marcador, no passaven de dos gols a favor dels dos equips. Aquest joc no afavoria els interessos dels esparreguerins, que en cap moment controlaven el partit, així al final del matx arribaven amb un gol avall, l'exclusió d'un jugador de l'Esparreguera a un minut del final complicava la victòria, tot i això no van deixar de lluitar fins al final. 29-27, resultat just pel vist a la pista. Hem de seguir treballant per tenir una regularitat més continuada en els partits. No volem acomiadar aquesta crònica, sense desitjar molts ànims i una rapida recuperació al jugador lesionat del St. Esteve.

Sènior 27 - H. Rubí "B" 27

El Sènior masculí ha jugat aquest diumenge al pavelló del Castell contra el Rubí, equip que es troba a la part mitjana de la classificació. El partit ha començat bé per l'Esparreguera que es posava ràpidament per davant en el marcador i agafant avantatges de 4 gols tot semblava controlat però al minut 7, l'entrenador visitant ha demanat un temps mort i ha fet alguns canvis de jugadors a l'equip, uns canvis que sens dubte han donat qualitat a l'equip i gràcies a intenses accions d'1 contra 1 feien que el Rubí comences a retallar avantatge al marcador fins a arribar a remuntar el partit i ha posar-se per davant en els últims minuts a causa d'una serie d'imprecisions de l'equip local que acabaven en pèrdues de pilota. S'arribava a la mitja part amb un resultat desfavorable de 4 gols. A la segona part el partit s'empitjorava, el Rubí era capaç de marcar gol en quasi cada jugada mentre que els nostres nois els hi costava molt i la diferència en el marcador anava augmentant fins als 6 gols. Uns oportuns canvis de jugadors en el nostre equip feia que ara l'Esparreguera comences a trenar més jugades i intensificar la defensa cosa que va fer que a poc a poc s'anés remuntant el partit fins a posar-nos a 1 gol per sota en el marcador i amb un joc força esperançador però en una jugada defensiva, inexplicablement l'àrbitre va expulsar amb vermella directa a Sergi i a partir d'aquest moment ja va canviar tot, unes incomprensibles decisions arbitrals feien que es compliqués molt el partit i pràcticament es jugava amb un jugador menys tota la part final del partit, així i tot, l'equip va treure la seva millor cara i no va deixar que el Rubí marxés per davant en el marcador i es va aconseguir un meritori empat a 27 gols.

Des de el club volem desitjar una ràpida recuperació als dos jugadors lesionats aquesta setmana en diferents enfrontaments, l'Arnau del C.H. Sant Esteve de Palautordera i a l'Ari, del nostre Cadet femení. Esperem que aviat els puguem tornar a veure a les pistes de joc, plenament recuperats.