divendres, 15 de desembre del 2017

Prèvia a la jornada del 16 i 17 de Desembre

Ja s'acosta el cap de setmana, i de nou amb l'agenda plena de partits!

El dissabte, en ocasió, del Torneig de Nadal, , els nois i noies del Prebenjamí s'enfrontaran l'Handbol Molins, A la mateixa hora, el Benjamí s'enfrontarà a l'Handbol Esplugues i a continuació l'Infantil al Safa Horta, i tancarem el torneig amb un partidet entre els nostres equips Benjamí i Aleví, que prèviament s'haurà desplaçat a Sant Feliu on jugarà el seu partit del CEBLLOB amb l'equip local.

Tots ells buscaran passar una bona estona i tancar l'any de la millor manera possible, gaudint de l'Handbol.

Just en acabar el Torneig, i després del sorteig de la tradicional panera de Nadal, les noies de Cadet Femení rebran a l'AEH Les Franqueses, un vell conegut on les noies intentant tancar la Primera fase de la competició fent un bon partit.

Ja a la tarda, el nostre Sènior s'enfrontarà al pavelló de El Castell amb el Moldtrans CH Cambrils, amb l'objectiu de seguir lluitant a la part alta de la classificació.

El diumenge jugaran els dos Cadets Masculins, el 2002 viatjarà a Sant Pere de Ribes, on s'enfrontarà a l'equip local, amb la idea de continuar amb les bones sensacions dels partits anteriors, i el 2003 jugarà amb l'Handbol Egara, on buscarà tancar l'any amb una victòria.

Molta sort a tos! Us esperem!