dilluns, 18 de desembre del 2017

Cròniques 16 i 17 de desembre

Aquest cap de setmana vàrem celebrar el tradicional Torneig de nadal, amb gran participació d'esportistes i públic. En acabar vam fer el sorteig de les paneres de Nadal. No volem deixar passar oportunitat per agrair la participació de tots aquells que ho van fer possible, tant als que van ocupar-se de l'organització com els que van contribuir amb les seves aportacions. I per descomptat, també agrir als equips que hi van participar, l'Handbol Molins, Handbol Esplugues i Safa Horta, per la seva col·laboració.

En l'àmbit esportiu, només l'Aleví Mixte i el Cadet 2003 van aconseguir la victòria, el Benjamí Mixte va fer un meritori empat davant del H. Esplugues, mentre que  el Prebanjamí, l'Infantil Mixte, el Cadet Femení, el Cadet Masculí 2002 i el Sènior van caure derrotats. Malgrat això, bon paper dels nostres equips, fins i tot dels que no van aconseguir la victòria, amb bones actuacions en general.

Prebenjamí Mixte 6 - H. Molins de Rei 10

Bon paper dels petits de la casa davant el H. Molins, un equip més format. Els nostres continuen millorant i formant-se com equip i, sobretot, gaudint de l'Handbol.

Benjamí Mixte 8 - H. Esplugues 8

Bon partit el disputat aquest dissabte al Pavelló El Castell pels nois/es de Cecilio i Alvaro davant l'Handol Esplugues. La primera part va ser favorable als locals amb bones accions ofensives i, sobretot, amb una bona defensa. La segona i la tercera part van caure de la banda dels visitants, gràcies a les seves accions individuals i als robatoris de pilota. La darrera i definitiva va tornar a ser pels locals, on amb un bon parcial d'inici es va dedicar a aguantar el marcador fins al final. Empat a 8 punts i molt bon sabor de boca abans d'agafar les vacances de Nadal.

H. Sant Llorenç-Sant Feliu 6 - Aleví Mixte 10

Victòria dels nois i noies d'en Sergi Almagro a Sant Feliu, davant del bon equip local. Els nostres continuen la seva evolució i els resultats comencen a arribar. Cal seguir treballant per mantenir la línia ascendent.

Infantil Mixte 13 - SAFA horta 33

Partit corresponent a la darrera jornada de la fase, es preveia un partit dur, ja que els visitants havien guanyat amb molta solvència tots els partits fins ara, però els nostres van plantar cara en tot moment.
El partit va començar amb l'equip just d'efectius, ja que havien d'arribar els alevins de l'altre partit que jugaven, i els visitants aconseguien fer gol amb facilitat pel centre de la nostra defensa.
A la segona part, l'equip va créixer en les ajudes defensives i combinades amb les aturades dels porters ens donaven més opcions de disputar el partit, de totes maneres, ells ja havien marxat en el marcador.
A la part, va arribar el milloret de l'equip, uns 6 excel·lents minuts dels nostres, amb molta activitat defensiva, molta intensitat en les transicions, i unes meritòries aturades del porter, provocaven un temps mort visitant necessari per ells, ja que anàvem guanyant 4 a 1!. Però, el temps mort no els va servir per canviar el signe de la part, ja que els nostres van seguir amb la mateixa línia, aconseguint guanyar amb claredat la part al líder del grup!!
A la part, es va intentar seguir el mateix camí, però no va estar possible, la superioritat rival i les poques forces que ens quedaven, ens ho van impedir.
Felicitem l'actitud dels nois en aquest partit, els animem a seguir creixent, i esperem una ràpida i bona recuperació als nostres 2 jugadors accidentats en el dia d'ahir!

Cadet Femení 24 - AEH Les franqueses 25

Bon partit el que es va jugar dissabte al pavelló municipal d'Esparreguera. L'equip local s'enfrontava a Les Franqueses, un dels millors equips del grup i que compta amb jugadores de la selecció Catalana. El partit va començar força igualat però la falta d'encert en el llançament feia que l'equip visitant acabés marxant al descans amb un avantatge de 3 gols. A la represa les noies de Sergi Gibert van començar una mica fluixes i l'equip vallesà va augmentar les diferències fins a 6 gols, moment en què l'entrenador local va demanar un temps mort per intentar ajustar l'equip. Va ser aleshores quan l'equip esparreguerí va mostrar la seva millor cara i van tornar a exhibir la seva bona defensa com ens tenia acostumats l'any passat i a poc a poc van anar remuntant al marcador. D'aquesta manera s'arribava als últims segons amb 24-25 i possessió de pilota però no va haver temps de fer un llançament. Finalment, una derrota en l'últim partit de l'any amb regust de victòria per l'esforç realitzat i les bones sensacions de joc que han de servir per començar la propera fase amb moltes ganes.

H. Egara 29 - Cadet Masculí 2003 30

Últim desplaçament de l'any pel Cadet 2003, visitàvem el camp de l'Egara B, a Terrassa, el partit ha començat amb un ambient molt fred, moltes imprecisions que feien perdre pilotes als dos equips. El resultat d'aquest inici era el resultat curt i ajustat que al minut 15 lluïa el marcador de 7-7. Tal com anava passant el temps els nois han anat millorant, les pèrdues s'anaven reduint i les accions d'handbol sortien a la pista. La defensa esparreguerina seguia sense demostrar la seva fortalesa, l'atac de l'Egara aprofitava els forats que deixava, i només l'encert d'Alejandro amb el llançament exterior, mantenia en el partit als visitants. Al final dels primers trenta minuts un 15-15 reflectia la igualtat que s'estava veient al camp.
Un inici més intens ha fet que l'Esparreguera agafes una petita distancia en el marcador de 5 gols a favor seu, però una altra falta de concentració transcorreguts els primers deu minuts ha provocat un parcial dels locals de 9-0, i el partit passava a un clar 26-22 a favor dels locals a deu minuts del final. Ha sigut aleshores quan la defensa esparreguerina ha començat a rutllar com cal, ha aparegut la porteria visitant que fins aquest moment no ho havia fet, tot plegat acompanyat amb l'encert de l'Ale, que avui ha fet un gran partit, els nois dirigits pel Carlos i l'Elsa han remuntat els quatre gols que portaven de diferència, posant-se pel davant al marcador al final del partit. Un partit molt ajustat on qualsevol podia haver guanyat, el millor final dels esparreguerins a fet que s'emportin els dos punts cap a casa. Avui no ha sigut un bon partit, així que nois hem de seguir treballant fort.


H. Ribes 37 - Cadet Masculí 2002 28

Partit d'alts i baixos del Cadet 2002. El fet d'iniciar el partit amb retard i de trobar-se davant d'uns dels equips capdavanters de la lliga ha comportat que els nostres nois comencessin força desconcentrats. Així i tot, han sabut mantenir la diferència de 4 -5 gols al llarg de la primera part. En la segona, s'ha mantingut una defensa contundent però les circulacions dels jugadors i la seva superioritat física provocaven l'expulsió dels nostres jugadors sent en molts minuts un o dos menys a la pista. No obstant hem aconseguit que el partit no marxés lluitant cada acció i arribant a un resultat final de 37-28.

Sènior 20 - Moldtrans CH Cambrils 30

Partit estrany el disputat al Pavelló de El Castell. Una mala primera part va complicar les aspiracions del nostre equip, que no va poder refer-se i va acabar caient per deu gols de diferència. Cal seguir treballant.


La competició s'atura ara amb motiu de les festes nadalenques, i gaudirem d'uns dies de descans amb les nostres famílies.

Us volem desitjar a tots un Bon Nadal i una bona entrada i sortida d'any, ens retrobarem l'any que ve, amb més energies que mai i amb ganes de seguir gaudint de l'handbol!!

BONES FESTES!!