divendres, 24 de novembre del 2017

Prèvia a la Jornada del 25/26 de Novembre

Ja tornem a tenir un cap de setmana ple d'handbol!!

El Prebenjamí Mixte, jugarà amb el H. Martorell, un partit amb els que els més petits de la casa tindràn oportunitat de mostrar el que han practicat als entrenaments.


El nostre equip Benjamí jugarà al pavelló de El Castell aquest dissabte, s'enfrontarà al C.H. Parellada, amb la idea de seguir consolidant les noves incorporacions.

El Cadet Femení rebrà el diumenge al C.H. Vilamajor, partit complicat amb el líder del grup, on les nostres noies segur que lluitaran de valent per fer un bon paper.

Per la seva banda, el Cadet Masculí 2003 es desplaçarà a Barcelona per enfrontar-se al bon equip de l'A.E. Aula, en un interessant partit on el nostre cadet més jove de ben segur buscarà la victòria.

També jugarà lluny de El Castell el Cadet Masculí 2002, en el seu cas a Vilanova i la Geltrú, on l'espera el C.H. Vilanova 1978 Hipersimply, amb la idea de seguir creixent com equip.

I per acabar, el nostre Sènior rebrà també el diumenge al Pavelló de El Castell al C.H. Salle Sant Celoni, amb l'objectiu de seguir lluitant a la part alta de la classificació.

Els nois del  Aleví Mixte i Infantil Mixte descansaran aquesta setmana.

Molta sort a tots els equips!! Us esperem!!