dilluns, 27 de novembre del 2017

Cròniques 25 i 26 de novembre

Bon resultat dels nostres equips aquest cap de setmana, amb quatre victòries i dues derrotes.

Cal destacar l'estrena del nostre Prebenjamí, en partit amistós contra el CH Martorell

Prebenjamí Mixte  4 - CH Martorell 12

Primer partit del Prebenjamí aquesta temporada, on els més petits de la casa han pogut gaudir de la competició.
A la primera part anaven una mica adormits, però després, s'han despertat i han fet molt bona segona i tercera, a la quarta part ja estaven una mica cansats, i això s'ha vist reflectit en el joc, així i tot, han seguit jugant.
Però per ells l'important d'aquest partit ha sigut que s'ho han passat molt bé.

Benjamí Mixte 10 - CH Parellada 6

Molt bon partit el que es va poder veure dissabte al matí al pavelló de El castell. Els nois i les noies d'Alvaro i Cecilio van disputar un partit molt seriós, amb una defensa força activa i amb molt bones accions ofensives. Les tres primeres parts van ser favorables als locals, i només la darrera va caure del costat dels visitants. Cal dir que hi havia 14 jugadors esparreguerins, fet que va provocar que els temps per jugar cadascú fos molt limitat, però es va aprofitar per insistir als nois/es que l'important és participar, encara que només siguin 10' TOTS/ES són importants.

Cadet Femení 16 - H. Vilamajor 43

Partit complicat el que s'ha jugat aquest diumenge al pavelló de El Castell contra el millor equip del grup. Una fluixa primera part de l'equip esparreguerí que continua sense trobar la motivació per afrontar aquesta nova categoria feia que el resultat en el marcador fos molt abultat arribant al 5-23 a la mitja part. A la represa un canvi d'actitud en les jugadores locals permetien fer una gran defensa com les que ens tenia acostumats en l'anterior temporada causant recuperacions de pilota i contraatacs que acabaven en gol. Així i tot l'equip de Sant Antoni de Vilamajor mostrava la seva superioritat i continuava manant en el marcador. Resultat final 16-43. La segona part d'aquest partit ha de servir per començar a recuperar sensacions i trobar el camí cap al bon joc.

AE Aula 16 - Cadet Masculí 30

Jornada 8 pel cadet 2003, avui visitàvem la pista sempre complicada de l'AE Aula, un equip que estava a un punt per sobre a la classificació, d'aquí la importància dels dos punts en joc. Una vegada al camp, l'Aula es presentava amb 6 jugadors, les lesions i altres problemes han deixat l'equip local en quadre. El partit ha començat amb l'Aula molt més motivat i ràpidament ha marcat diferencies en el marcador tot i jugar amb un jugador menys. Els esparreguerins, adormits en defensa i precipitats en atac, no eren capaços de marcar gol amb superioritat. Al minut 15, un clar 10 a 6 a favor dels locals, era el clar reflexe de la diferència d'actitud entre els dos equips, amb una diferència...l'Aula jugava amb un menys. Passat l'equador de la primera part, l'Esparreguera ha començat a defensar amb més intensitat i a atacar amb ordre, això ha fet que remuntessin el resultat fins a arribar al final de la primera part amb empat a 13. A l'inici de la segona part tot ha canviat, la defensa esparreguerina ha començat a funcionar, un canvi de sistema d'atac ha fet que els nostres nois actuessin amb seny i ordre, l'atac en superioritat ha donat els seus fruits i amb una gran actuació del nostre extrem Ivan, que ha tingut una efectivitat molt elevada, ha conduït a l'equip a una segona part molt bona. Al final del partit, 16-30 un resultat més normal pel nivell dels dos equips, sempre recordant que els locals han jugat amb un jugador menys. Esperem poder jugar la tornada amb tots els efectius de l'Aula ja recuperats, que de ben segur es veurà un altre partit. En partits així es demostri que no hi ha partit fàcil, destacar el treball defensiu de la segona part on els visitants només han encaixat 3 gols. A seguir treballant!!!!.

CH Vilanova 1978 Hipersimply 19 - Cadet Masculí 2002 32

Bon partit del Cadet 02 que guanya amb solvència a un dels equips del Vilanova.
Després que l'equip prengués consciència que poden ser més competitius del demostrat fins ara i amb l'actitud i predisposició de lluitar el partit des del minut 1. Els nois van jugar els que possiblement són els millors 15 minuts del que portem de temporada, amb joc combinatiu, recuperacions defensives, contraatacs efectius,... Després el cansament, les precipitacions i la manca d'idees feia que el contrari agafés més confiança amb un bon parcial que apropava una mica el marcador.
A la represa la intensitat defensiva feia que tornéssim a recuperar i sortir el contraatac encara que en alguns moments vam anar una mica descontrolats no impedia anar construint de mica en mica el resultat final.
La setmana vinent es juga contra el segon equip del club Vilanova que participen en el mateix grup. Vinga nois que aquest és el camí!!

Sènior 24 - CH Salle Sant Celoni 19

Un altre bon partit del nostre Sènior, que s'emporta la victòria, un cop més gràcies a la seva fortalesa defensiva, que li permet mantenir-se entre els equips amb menys gols en contra de la categoria.
Una nova victòria que manté el nostre equip a la part alta de la classificació del seu grup, Som-hi nois!!