dilluns, 22 de febrer del 2016

Un de cada (20/02/2016)

Una victòria, una derrota i un empat és el balanç de la darrera jornada pels nostres equips.


C.BM.Esparreguera Benjamí - C.H. Sant Joan Despí "B"

La jornada va començar ben d'hora al pavelló del Castell, a Esparreguera on aquests dos equips van mostrar un bon nivell de joc. Les quatre parts es van repartir de manera equitativa, 2 per cada un, i la veritat és que els  marcadors no van deixar cap mena de dubte, només la primera part va ser disputada i finalment va caure a favor de l'equip local. Just empat per dos equips que ens van fer gaudir d'una bona estona d'handbol.


C.BM. Esparreguera Infantil Femení - C.H. Gavà

Així com  la jornada anterior l'equip femení va mostrar un molt bon nivell i va jugar amb molta intensitat defensiva, aquesta jornada les coses no van sortir en cap moment. L'atac s'atascava i moltes vegades xocava contra la portera rival i, a la defensa, les accions individuals i ràpides de l'equip rival, superaven les nostres jugadores amb facilitat. Derrota final per un clar 13 - 21 i molta feina a fer durant la setmana. Som-hi !!!


C.H. Vilanova "Blanc" - C.BM. Esparreguera Infantil Masculí

Treballada victòria dels nois infantils davant l'equip vilanoví per 22 a 23. Ja ens tenen acostumats a finals d'infart i sembla que no deixaran aquest mal hàbit en tota la temporada.