Sort desigual pels diferents equips del club (13/02/2016)

Aquest cap de setmana van jugar els quatre equips del club amb un balanç de dues victòries i dues derrotes.
Cal dir que totes dues derrotes força ajustades i fins i tot podríem dir que alguna d'elles injusta.

C.H. Sant Vicenç - C. BM. Esparreguera Benjamí

Dues parts guanyades (les dues primeres), una empatada i una de perduda va ser el resultat que es va donar al Pavelló Municipal de Sant Vicenç dels Horts. El partit va estar molt disputat i vam tenir la sort de guanyar les dues primeres parts. Els nostres nois i noies van jugar molt bé, sobretot en defensa, ajustant molt bé la defensa individual i posant molt difícil la tasca a l'equip contrari. Resultat final 7 - 9 i primera victòria d'aquesta segona fase per l'equip esparreguerí.

AEE Pla Moreres - C. BM. Esparreguera Infantil femení

Partit molt intens el que vam  poder viure dissabte al matí i que va fer vibrar a tota la grada, sobretot la nostra, on els pares, mares i amics que s'aplegaven no van deixar d'animar en cap moment.
El partit va començar amb un clar 6 - 2 en contra a la primera part, però ja es va veure que les nostres jugadores tenien el dia, defensant fort i robant pilotes, la llàstima era que l'atac no acavaba de funcionar. El segon parcial va ser favorable a les esparreguerines amb un 2 - 4, però el tercer en canvi va tornar a ser per l'equip rival 6 - 4. El quart i definitiu, les nostres jugadores ho van donar tot, i es van posar amb un 3 - 4 favorable, però ja van ser impossible remuntar els gols de desavantatge de la primera part i el resultat final va ser de 18 - 15. De totes maneres, el joc mostrat i sobretot les ganes que hi van posar demostra que aquest equip ens donarà moltes alegries a partir d'ara. Felicitats !!!!

C.BM. Esparreguera Infantil masculí - C. H. Sant Boi

Victòria clara per l'equip local, però mal partit. Aquest nois ens teníen molt ben acostumats i dissabte es va poder veure que un dia dolent el pot tenir tothom. L'atac no va ser fluid, la defensa va estar fluixa i no vam poder gaudir de les bones accions combinatives que acostumen a fer, ni de les defenses intenses que impossibiliten les accions a l'equip rival. Resultat final 24 -17.