Cròniques jornada 13 i 14 d'abril

Us deixem les cròniques del cap de setmana

H. Molins femení blanc 12 - Aleví mixte 4

Aquest cap de setmana l'aleví ha jugat contra el Molins de Rei femení.

Començàvem la primera part amb una bona ofensiva que anotava gols fàcilment, així i tot, l'equip rival també aconseguia anotar els seus punts per a posar-nos el partit més igualat. Una molt bona acció del nostre equip als últims segons de la primera part va servir per a avançar-nos al marcador i aconseguir la primera victòria.

A la segona part no vam ser capaços de marcar els gols que havíem trobat tan fàcilment a la primera. A més, les molinenques seguien foradant la nostra porteria amb accions de nivell. Encara que haguéssim fet una bona segona part, no aconseguiríem la victòria.

La tercera part seria més o menys com la segona, la manca de defensa ens feia recollir la pilota de la nostra xarxa massa cops, fet que resultaria en la segona derrota del partit.

La darrera part va ser molt bona, ja que vam demostrar que no ens rendiríem tan ràpidament i vam plantar cara a un molt bon rival. Llastimosament no vam poder guanyar aquesta part.

Encara que els resultats no ens afavoreixin, continuem demostrant que estem millorant a passes gegants. Animem als nens i nenes que continuïn així.

Joan M.

Cadet masculí 34 - H. Fornells 45

Aquest diumenge ens enfrontàvem al nostre següent rival, el Fornells, un altre partit complicat en el qual esperàvem no repetir els errors de la setmana passada.

Amb un molt bon inici es va mantenir un equilibri en el marcador fins al minut 10 de la primera part, a partir del qual vam baixar el ritme, el qual va provocar diverses pèrdues de pilota i desajustos en defensa que ens van situar 5 gols per darrere en el marcador, acabant la part 17-23.

Se sentia un partit que es podia lluitar, i els jugadors van tornar a la pista amb els ànims renovats, buscant reduir la diferència en el marcador. Els primers 15 minuts de la segona part es van tornar a notar molt igualats, mantenint la renta prèvia al marcador, fins que entre errors en atac i defensa van tornar a deixar marge al rival perquè augmentés la diferència de gols encara més, tot això sumat a les exclusions en els últims minuts van tancar el partit em derrota 34-45.

Tot i la derrota s'ha viscut un partit lluitat i que es podria haver guanyat, això ha de servir com a exemple que quan es fan les coses bé, es poden assolir els objectius.

Nico R.

H. Sant Llorenç 49 - juvenil masculí 40

Partit disputat diumenge a la tarda a la pista d'Handbol Sant Feliu, rival que ocupava la segona posició de la classificació.

Tot i aquesta bona classificació sabíem que tindríem opcions de competir, ja que a casa nostra en la primera volta vam perdre el partit a causa d'una mala gestió dels minuts finals.

Partit va començar amb molt bon encert per part dels nostres en tasques ofensives, sumat a l'anticipació d'Eric en els contraatacs que va generar gols fàcils pels nostres interessos. Malgrat que l'encert en atac la nostra defensa es va mostrar molt poc contundent deixant xutar còmodament als seus llançadors.

Tot i l'actuació de la primera part fora del nostre nivell vam acabar només un gol per sota, el qual ens donava esperances per competir el partit fins al final, ja que oferint el nostre nivell així ho podíem fer.

Inici de la segona part amb moltes presses en atac sense cap mena d'elaboració prèvia, sumat a la mixta a Joan les coses es van desmadrar.

Vàrem encaixar un parcial en els primers 10 min de 14 a 3 en contra dels nostres interessos.

A partir d'aquí l'equip es va esfondrar i va ser una constant marea de gols per part dels dos equips fins a arribar al 49-40 final.

Des del staff tècnic decebuts amb l'equip que en cap moment es va creure que es podia competir, amb una primera part molt bona en 10 minuts de la segona tires tot el treball per terra...

Seguirem treballant per treure algun punt en la segona volta, que l'equip s'ho ben mereix. Seguim!!!

Marc T.

H. Sant Llorenç B 41 - Sènior masculí 40

Aquest cap de setmana el nostre sénior ha jugat el segon partit de la fase de permanència, en aquesta ocasió ho ha fet a domicili contra el Sant Llorenç de Sant Feliu.

El partit des d'un bon inici ja ha quedat clar que seria molt intens. Els locals que basen el seu atac en ràpids contraatacs i contragols aconseguien gols fàcilment guanyant per velocitat. Per sort, els atacs Esparreguerins eren força resolutius i aconseguien marcar amb força facilitat, cosa que convertia el partit en un "correcalles" amb molts gols a l'electrònic, però amb un marcador igualat, en el que tot i els petits avantatges sempre dels Esparreguerins, s'arribava al descans amb un marcador de 22-22.

A la represa, després de les consignes per poder parar els contraatacs, semblava que començàvem a reduir l'atac i es tornaven a agafar diferències de fins a 3 gols, però les rigoroses exclusions per part d'un àrbitre amb criteris diferents depenent de l'àrea on transcorria l'acció, feia que els locals arribessin a empatar el partit que es convertia en un teva meva fins al final del partit.

Tot i tenir opcions de guanyar el partit, al final els nervis i imprecisions feia que no sapiguèssim aprofitar l'última acció d'atac i s'acabés perdent 41-40. Una bona ocasió perduda per estar dalt de la classificació, però una bona dosi d'intensitat per l'equip que ben segur ens esperonarà de cara als pròxims partits.