dijous, 8 de juny del 2023

Cròmiques jornada 3 i 4 de juny

us deixem les cròniques del cap de setmana

BM Pau Casals 32 - Juvenil B masculí 27

Última jornada de competició pel nostre juvenil més jove. Disputàvem el partit contra el Pau Casals el diumenge al matí.

Com ja va sent costum ens vàrem trobar amb només 8 jugadors convocats amb un sol canvi.

Vàrem plantejar el partit amb un inici de ritme lent i allargant el màxim els nostres atacs i només realitzant transicions ràpides quan fos necessari.
La primera meitat ho vam complir de manera satisfactòria dominant el ritme del partit i fent una defensa 5-1 molt meritòria, frenant així el seu joc més físic i allunyar-los de 6 metres. Ens va permetre arribar amb un +3 al descans.

Segona part amb uns 15 primers minuts dramàtics pels nostres interessos, encaixant un parcial de 16-6 només començar el període. Ens vàrem encallar davant la defensa de l'equip rival amb una 6-0 molt forta. Aquest fet ens va fer anar a contracorrent la resta del partit sense possibilitats de revertir la situació.

Tota una llastima després de les bones sensacions de la primera part!!

Acabem la temporada amb moltes conclusions a treure i aspectes a corregir, està clar que ens falten jugadors per tenir una plantilla més llarga, però el valor dels nostres jugadors és infinit.

Agrair als pares i mares, juntament amb la junta per aquesta temporada, on hem patit molt, i ha sigut una muntanya russa d'emocions!

Serem un club humil i ens faltaran moltes coses, però en tenim una que val or, la unió i el bon ambient són quasi immillorables! Des del staff tècnic molt i molt agraïts!!!

Marc T.

NdD Acaba així la primera temporada com a juvenil d'aquest grup, una temporada complicada pel canvi de categoria que els nostres han sabut resoldre magníficament, regalant-nos grans partits i mostrant en tot moment una bona actitud i un magnífic esperit.
Estem desitjant ja que comenci la següent, on segur que els nostres mostrant tot el seu potencial.
Molt agraïts també des de la Junta cap a l'staff, en Marc i en Nico, i també al delegat, en Jordi i també a tots els pares i mares, i per descomptat als jugadors pel gran nivell mostrat.

H. LA Garriga 25 - Sènior masculí 17

Partit de tràmit el que el nostre equip sènior va jugar al pavelló de la Garriga. L'equip molt minvat de jugadors i un altre partit amb el nostre pivot fent de porter, només va poder aguantar durant 20 minuts la igualtat.

El començament va ser molt igualat i els gols s'anaven succeint, la bona defensa Esparreguerina semblava que podia controlar l'atac local, però cap al minut 20 el cansament de l'equip titular es va fer palès i els canvis de refresc, jugadors no habitual en aquestes posicions, no van poder aguantar el nivell de partit, això ho va aprofitar l'equip vallesà per avançar-se en el marcador i tenir el control del partit, arribant a la mitja part amb un desavantatge de 4 gols.

A la represa, el joc Esparreguerí no va millorar i l'atac topava una vegada rere l'altre contra el centre de la contundent defensa local, impedint marcar gols amb comoditat.

La diferència de 4 gols a poc a poc va anar en augment i a les acaballes del partit, amb els nostres amb molts símptomes de fatiga, l'equip vallesà no va dubtar a córrer ràpids contraatacs per augmentar el seu avantatge fins a 8 gols, arribant a un 25-17 final.

Amb aquest partit donem per finalitzada la temporada d'handbol i tot i no haver aconseguit bons resultats en la fase d'ascens, s'ha de remarcar la gran temporada de l'equip on s'ha aconseguit un històric ascens de categoria. Ara ja toca començar a preparar l'equip per la temporada vinent que ben segur que serà força entretinguda.