dimarts, 30 de maig del 2023

Cròniques jornada 27 i 28 de maig

 Us deixem les cròniques del passat cap de setmana


Infantil mixt 30 -H. Gavà 20

Partido amistoso de nuestros infantiles, de cara a acabar la temporada, partido importante ya que contábamos con jugadores que han estado entrenando sin jugar toda la temporada y era una forma de premiar y poder disfrutar del ambiente y del equipo en un partido.

Como toda la temporada las premisas mas importantes era sobretodo defender y ayudarnos entre compañeros, acompañados por una portería que sacó balones importantes cuando el equipo visitante se puso cerca en el marcador.

En el ataque sigue costando fluir un poco el balón y ser un poco mas generosos de cara a portería aunque hay una mejora grupal muy positiva y aún así 30 goles están genial para la cantidad de lanzamientos que se fallaron.

Felicitar de parte del staf a todos los jugadores y animar a que continúen en la línea de mejora que hasta ahora están teniendo!

Sergi A.


H. Terrassa 24 - Juvenil B masculí 35

Penúltim partit de la temporada del Juvenil més jove, al qual es presentava amb la baixa de Marc Hidalgo, Aitor donava un cop de mà tot i no estar en condicions, i els dos entrenadors de l'equip no han pogut assistir.

Però ja des de l'escalfament, s'ha vist un equip amb ganes de reivindicar-se, de fer les coses millor, i així ha estat.
El llistó defensiu ha estat altíssim des de la 1a defensa del partit fins a la darrera, l'equip només cometia l'errada de no cometre cop franc, i això oferia la possibilitat de donar una passada més als locals.

En atac, costava trobar varietat en les accions, ens reduíem contínuament a intentar fer gol de la mateixa manera i costava. Així i tot, un 10 a 17 favorable al descans.

A la 2a part, la mateixa tònica, però corregint a estones la contundència per ajustar la defensa, permetia robar algunes pilotes i poder córrer al contraatac.
En atac l'equip trobava còmodes situacions de llançament aplicant les correccions donades al pas per vestuari, però una baixada en l'eficàcia en el llançament feia curta la distància en el marcador. Tot sigui això!

Partit molt seriós dels nois, que han demostrat que amb disciplina i entrega són capaços de fer millors les coses, bona prova tindran en el darrer partit de la temporada al camp del 2n classificat la setmana vinent.

Joan O.


Sènior masculí 32 - LBDP PB Sant Esteve Sesrovires 24

Bon partit el que es va jugar dissabte al poliesportiu de El Castell on enfrontava el nostre equip sénior contra La Banda del Patio de Sant Esteve, en el que era l'últim partit a casa de la temporada.

Després del desastrós partit jugat la setmana passada a Terrassa, no hi havia cap dubte que aquesta setmana els joves jugadors sortirien amb ganes per disputar l'últim partit davant la seva afició.
L'inici de partit va estar molt igualat i els gols s'alternaven en el marcador mantenint la igualada fins al 4-4, a partir d'aquest moment la defensa Esparreguerina va acabar d'ajustar els petits desordres que s'organitzaven en el desdoblament a pivot del lateral dret, cosa que va impedir l'equip visitant poder marcar gols amb facilitat.
Per contra, l'atac local aconseguia gols fàcils davant una passiva defensa Sesrovirenca on l'únic problema que ocasionava eren les sortides a l'imparell del seu jugador número 77.
Fins a 5 gols d'avantatge s'aconseguien, però en uns minuts de desencert, l'equip Sesrovirenc aconseguia reduir l'avantatge un altre cop fins a situar-se a 1 gol, per sort aquesta vegada es va poder reconduir la situació i s'arribava a la mitja part amb un 14-12.

A la represa, l'equip Esparreguerí encara va sortir més endollat i tot i les rigoroses exclusions de l'àrbitre que va penalitzar en moltes ocasions la nostra defensa, l'equip no es va arronsar i sotmetia un cop i un altre l'equip Sesrovirenc que ja no va tenir cap opció en el partit.

Finalment, s'arribà al 32-24 final. Una necessitada victòria per pujar els ànims als joves jugadors que la setmana que ve jugaran al camp de La Garriga, equip que matemàticament ja ha guanyat la competició, amb la intenció de lluitar pel subcampionat.

Sergi G.