Cròniques jornada 22 i 23 d'abril

Us deixem les cròniques del passat cap de setmana.

CH Gavà 10 - Benjamí mixt 6

Aquest cap de setmana els petits s'han desplaçat a Gavà.

Van començar el partit molt adormit, amb perdudes de pilotes, mals passes i precipitacions des de la porteria, fent que perdéssim la primera y segona part.

A la tercera ja es van concentrar una mica més. Els passes eren bons, els llançaments a porteria eren molt bons tirant a les cantonades.
A la defensa cada un tenia el seu i si no s'ajudaven entre ells fent que aquesta tercera part la guanyéssim.

A l'última part l'equip visitant va sortir a guanyar i nosaltres ens vam apagar un altra vegada sense saber què fer, els passes molt precipitats i als peus, però en defensa seguien ajudant-se entre ells i va fer que la diferència de gols no fos tan gran tot i que a pesar de l'esforç vam perdre l'última part també.

Continuem polint cosetes per créixer cada dia més.

Judith C.

Infantil mixt 21 -H. Cambrils 15

Partit important dels nostres infantils contra l'handbol Cambrils per poder competir la pròxima jornada el lideratge del grup.

L'equip local tenia una premissa clara, estrènyer en defensa. Els nostres infantils durant la segona meitat de temporada han fet un bon salt qualitatiu en defensa. Es podria dir que és un dels nostres punts forts, sempre que no rebem massa gols, l'atac anirà sortint amb més o menys dificultats.

I exactament així va passar, una bona defensa ens permetia arribar amb només 7 gols encaixats a la primera part. Llàstima, que ofensivament no trobéssim gaires solucions, amb una primera línia molt estàtica i llunyana a la defensa, no aconseguíem penetrar. Acabant la primera part amb un 8-7 a favor local.

En canvi, a la segona part, els laterals van començar a tenir les coses més clares, a jugar més a prop i penetrar als espais que deixava la defensa visitant. Defensivament, vam seguir en el nostre tarannà, fins i tot vam robar diverses pilotes. Llàstima que els contraatacs, gairebé tots animats per l'entrenador, no arribaven a porteria i permetien la recuperació ràpida de l'esfèric als de Cambrils.

Així i tot, vam aconseguir una profitosa distància al marcador, que encara que en cert moment va disminuir força, en cap moment va arribar a ser nul·la. Arribant al final del partit amb un 21-15 reflectit al marcador.

Animem als nois i noies a continuar endavant, que els partits que es guanyen són la part maca, però on toca treballar és als entrenaments. Ara ens trobem amb un cap de setmana de descans on podrem preparar millor el pròxim partit on ens juguem el lideratge del grup contra Bcn Sans.

Molts ànims i molta força!!

Albert M

Juvenil B masculí 32 -H. Pau Casals 33

Avui hem pogut viure un intens partit al Pavelló El Castell, on rebíem al tercer classificat, un partit amb el qual podíem igualar a punts al primer classificat.

Des de l'inici ja es veia un partit complicat, on els dos equips trobaven amb massa facilitat porteria, i fins al minut 11 no hem aconseguit parar l'ofensiva visitant, però aquests també ho han fet, i només ha estat gràcies a les aportacions dels nostres extrems que hem aconseguit arribar a una mitja part igualats a 17.

Durant la segona part ja teníem clar que atacar pel centre no era una opció, així que tornàvem a buscar als nostres extrems, però amb massa desajustos en els tirs, i la pressió que exercia l'equip rival en els contragols, tota la segona part ha estat un estira-i-arronsa amb el marcador molt igualat, només aconseguint un petit avantatge de 29-27 al minut 52, però amb males decisions ofensives i perdent massa pilotes arribàvem a falta de minut i mig amb el marcador a 33-31.

L'equip feia un últim esforç, marcant un gol, i seguint d'una bona defensa ens posàvem en posició d'empatar, però fallant l'última posició el partit es tancava en un 32-33.

Només falta felicitar a ambdós equips pel gran partit què han jugat, que es podia haver decantat per a qualsevol costat, i animar-los a continuar treballant.

Nicolás R.

Juvenil A masculí 37 -H. Laietà Argentona 33

Aquest cap de setmana els nostres jugadors del juvenil A han disputat la segona jornada de l'última fase de primera catalana A3 rebent com a locals al fort rival del HC Laietà Argentona.

El partit va començar molt igualat. Per part dels visitants, tot i ser 7 jugadors justos i no disposar de canvis, defensaven amb un nivell d'intensitat molt alt. Per altra banda, els esparreguerins van sortir també molt concentrats. Els gols en penetració d'Oriol i Joan obligaven a ajudar als exteriors i aconseguien passades a l'extrem que definien de forma excepcional tant Aitor com Albert. Un seguit de pèrdues, però, va provocar que marxessin només amb dos gols de renda al descans.

A la represa, tot va seguir la mateixa dinàmica. Els locals amb la 5-1 van recuperar algunes pilotes les quals va culminar Parcerisas en gols de contraatac i Adrià, molt sòlid en defensa, aconseguia superar constantment al seu defensor. Tot i això, els laietans aprofitaven les pèrdues ximples de pilota per mantenir una diferència en el marcador no molt gran. Finalment, els esparreguerins van tancar un partit molt sòlid amb una victòria per 37-33. La setmana vinent hi ha descans.

Cal destacar les bones aturades de Rubén que com sempre va aportar molt des de la porteria.

Carlos P.

Sènior masculí 25 -H. Ègara 27

Partit intens el que es va viure aquest cap de setmana al poliesportiu de El Castell, on el nostre sènior s'enfrontava a l'Ègara B, dos equips que estan a la zona alta de la classificació buscant l'ascens de categoria.

Des d'un bon inici ja es va veure que el partit seria força igualat i en uns primers minuts dubitatius dels dos equips, els Esparreguerins van començar a jugar el seu partit que amb bones combinacions aconseguia superar la robusta defensa 6-0 de l'equip Egarenc.

La defensa local en 6-0 també estava sòlida i aconseguia mantenir les distàncies al marcador en força minuts de la primera part.

Un canvi de sistema defensiu de l'equip Egarenc feia que l'atac Esparreguerí es col·lapsés una mica i ja no trobaven la porteria tan fàcilment, cosa que donava peu que el rival tingués opció d'atac i aconseguís igualar el partit a 12 al final de la primera part.

A la represa semblava que el joc s'encarrilava cap a la banda local i després de molt bones accions atacants i defensives, els Esparreguerins aconseguien tornar a marxar per 4 gols en el marcador a falta de 15 minuts, però un seguit d'imprecisions atacants i d'una exclusió, donava peu que l'equip vallesà s'apropés perillosament en el marcador, cosa que feia aflorar els nervis en els jugadors locals.

Els darrers minuts del partit es va convertir en tot un malson per l'equip local i una rigorosa exclusió de l'entrenador local, seguit d'una altra exclusió d'un jugador en la jugada posterior, deixaven molt malmès un equip força cansat i nerviós que no va saber gestionar la situació.

Uns atacs precipitats i uns errors no forçats propiciaven ràpids atacs de l'equip rival que no va perdonar i remuntava el partit posant-se 2 gols per sobre a falta de 2 minuts. Un avantatge que ja no va ser possible salvar.

Dos punts que es deixen escapar en un partit que semblava estar controlat i que ara ens farà anar la setmana vinent a Sant Esteve obligats a guanyar per intentar continuar líders i acostar-nos una miqueta més a l'ascens de categoria.