Cròniques cap de setmana 15 i 16 d'abril

Us deixem les cròniques del cap de setmana passat:

HC. Sant Boi 10 -Benjamí mixt 6

Aquest cap de setmana els benjamins han jugat contra el Sant Boi.

La primera i segona part vam sortir adormits, la defensa no funcionava i l'atac no aconseguia igualar el marcador, això va fer que perdéssim aquestes dues parts.

A la tercera part, vam agafar una mica de ganes i de confiança i vam poder guanyar, amb una bona combinació de passes i de desmarcaments aconseguíem avançar-nos al marcador.

L'última part, però, vam tornar a l'estat de les dues primeres i no vam saber posar-nos per davant.

Encara que el resultat és una derrota, es van poder observar nocions apreses als entrenaments, però encara falten coses per aprendre.

Joan M.

Infantil mixt 27 -H. Sant Quirze 17

Aquest darrer diumenge els nostres van jugar contra Sant Quirze. La jornada va ser favorable pels nostres els quals van realitzar, en general, molt bon Partit.

Vam poder veure als nostres nens i nenes gaudir del partit, fins i tot, van tenir prou confiança en ells, que van dur a terme accions d'encreuaments, circulacions o bé passes i va amb el pivot, els quals sortien molt bé.

L'inici del partit va estar molt igualat, el marcador anava un gol per sobre o un gol per sota a favor nostre, però ja al final vàrem acabar amb un bon avantatge pels nostres.

A quinze minuts del final del partit els nostres van desconnectar i el rival va reduir l'avantatge que tenien a dos gols, vam utilitzar un temps per tornar a ubicar-nos i entrar connectats i amb ganes de recuperar el nostre joc durant tota l'anterior part, finalment vam acabar el partit amb un resultat de 27-17.

Marina P.

H. Sant Llorenç - Sant Feliu 25 -Juvenil A masculí 30

Aquest cap de setmana els nostres jugadors del juvenil A han disputat, com a visitants, el primer partit de l'última fase de primera catalana contra el fort rival del Club Handbol Sant Llorenç.

El partit va començar amb una intensitat molt elevada per part dels dos equips. Els locals aconseguien gols després de llargues defenses dels nostres que no sabien culminar amb passius, ja que deixaven llançar a distància. En atac, Joan marcava els 4 primers gols fet el qual va provocar una defensa mixta durant tot el partit. Seguidament, un canvi a 5-1 amb Parcerisas d'avançat, va permetre obtenir les primeres diferències en el marcador amb unes bones recuperacions de pilota que finalitzava el mateix Parcerisas en contraatacs. Abans d'arribar al descans, però, els locals retallaven la distància aprofitant les exclusions de 2 minuts d'Adrià i Aleix.

A la represa, la 5-1 esparreguerina i Rubén a la porteria van funcionar a la perfecció. En atac, els xuts exteriors d'Oriol i les fintes de gir d'Adri perforaven la porteria rival i donaven una renta de 6 gols que mantindrien els nostres juvenils fins a la conclusió del partit. Finalment, el partit va acabar amb victòria per 25-30 amb una increïble actuació de Rubén sota pals.

Cal destacar la millora d'Adrià, que tot i canviar-lo constantment de posició, s'ha adaptat molt bé.

La setmana vinent ens visita l'Handbol Laietà Argentona en un partit on els nostres ben segur lluitaran per aconseguir una altra victòria.

Carlos P.

H. Empordà Roses 23 -- Sènior masculí 23

L'equip sènior del club aquest cap de setmana s'ha desplaçat a la pista del Roses per jugar en el seu primer partit de la fase d'ascens.

El partit que a priori havia de ser el més fàcil de la fase d'ascens, ha estat força igualat. Tot i que tècnicament l'equip Esparreguerí és millor i té més joc col·lectiu, no ha estat capaç de sobreposar-se a l'equip Empordanès que se sostenia per la gran actuació del seu extrem-lateral esquerre.

Només als últims minuts de la primera part hem sigut capaços de posar-nos per davant i arribar amb un resultat d'11-13.

A la segona, semblava que el partit estava controlat i sempre amb un mínim avantatge de 2 o 3 gols s'arribava als últims minuts del partit, on un canvi de concepte arbitral que avisava passiu al cap de 30 segons de joc, feia que els jugadors es precipitessin en les seves accions i no aconseguien marcar gol, cosa que aprofitava l'equip local per empatar el partit quan faltaven 30 segons.
Amb pilota a favor els Esparreguerins tenien l'última possessió per marcar el gol de la victòria que en un llançament forçat de Sergi Obiols des de l'extrem dret no ha anotat, però l'àrbitre ha xiulat penal a falta de 2 segons.

Després de consensuar-ho amb l'àrbitre el mateix jugador ha deixat passar el temps per llençar el penal a temps parat i sorprenentment, l'àrbitre ha xiulat passiu quan només havia passat 1 segon i donava pilota a l'equip local, que aprofitava per demanar temps mort.

En mig de tot el rebombori i per si la situació no era prou surrealista, l'àrbitre ha xiulat final del partit en mig del temps mort de l'equip contrari.

En definitiva, un partit no massa bo del nostre sénior i un robament total de l'àrbitre, inventant-se una normativa personal.

La setmana que ve tocarà jugar a casa contra el complicat filial de l'Ègara de Terrassa.