dijous, 9 de març del 2023

Cròniques jornada 4 i 5 de març

 Us deixem les cròniques de la passada jornada


CH Sant Llorenç 9 - Benjamí mixt 7

Aquest dissabte els benjamins s'han hagut de desplaçar fins a Sant Feliu.

Vam començar molt adormits fent que perdéssim moltes pilotes. En atac els passes precipitats des de porteria o els mals passes entre jugadors que gairebé les pilotes anaven fora del camp van fer que perdéssim la primera i la segona part.

A la tercera es van concentrar una mica més en defensa cadascú tenia al seu i les ajudes van fer que no ens marquessin tants gols, tot i que en atacar i en tirar a porteria moltes pilotes van sortir fora, l'esforç dels petits es va fer notar i vam aconseguir empatar a l'últim segon.

A l'última part ja estàvem desmotivats perquè ells ja sabien que no podien guanyar el partit. Tot i que el Joan i jo els animàvem a fer tot el practicat els hi costava posar-ho en pràctica, i això va fer que perdéssim també l'última part.

Continuarem entrenant per polir les petites coses i estem molt contents de l'evolució que estem veient dels petits a pista i de les ganes que li posen a tot el que fan.

Judith C.


PB Montmeló 14 - Infantil mixt 36

Muy buen partido de los Infantiles, estan en una dinámica positiva y ascendente, un partido para mejorar a nivel colectivo y poder disfrutar

El juego en equipo en ataque y la circulación de la pelota fueron la clave para meter tantos goles, ayudado tambien por la porteria junto con la defensa,

Estamos viendo un buen cambio defensivo en los ultinmos partidos y a nivel grupal una mejora que hay que seguir trabajando, tanto en los partidos como sobretodo en los entrenamientos. 

Felicitar a todo el grupo por el partido y seguir en esta dinámica.

Sergi A.


Juvenil B masculí 31 -CH Sant Andreu B 20

Últim partit d'aquesta primera fase pel nostre juvenil B contra Sant Andreu de Barcelona.

Partit que tristament no ens jugàvem res, ja que Vilanova prèviament havia guanyat el seu partit contra el Súria, motiu pel qual ens deixava fora d'aspirar al grup de dalt d'aquesta segona Catalana.

Tot i la dura notícia vam encarar el partit com si ens juguéssim la classificació i per continuar treballant aspectes a millorar i que ens serveixi per als futurs partits que ens vindran. L'enfrontament va començar amb moltes precipitacions per part dels nostres, degut a un inici molt fred i amb constants faltes de concentració.
Vam realitzar una defensa que per part de l'equip visitant no tenia complicacions per realitzar gol degut al seu bon encert en el xut exterior i la seva segona onada de contraatac.

Vàrem acabar la primera part amb uns menys 1 en contra dels nostres, al vestuari ningú estava content degut a que no vam jugar al nostre nivell habitual, segurament provocat per la poca importància del partit. Vam corregir certs aspectes com la intensitat defensiva i aprofitar la nostra segona onada.

Dit i fit, vàrem sortir molt concentrats i fent una gran defensa 5_1 amb l'Eric defensant a un gran nivell ens va permetre recuperar pilotes i provocar errors al rival per tal de pujar la nostra segona onada per fer gols fàcils.

L'equip es va transformar i a poc a poc anàvem agafant més avantatge en el marcador amb un joc fluid en atac i una defensa molt proactiva vàrem posar "el mode avio". Final del partit amb un 20-8 de parcial a la segona part que ens va permetre guanyar d'11 gols.

Felicitar a tot l'equip per afrontar el partit amb una situació complicada degut a l'eliminació de la nostra Champions particular objectiu que ens vàrem plantejar a inici de temporada, l'esport molts cops va per detalls que ens fan pagar una factura massa dura per un equip que ho ha lluitat tot en el que va d'any.

Anem a una fase que segurament no mereixem, però la competició ho ha volgut així, l'objectiu actual és guanyar aquesta fase, sempre l'esport dona segones oportunitats i aquest equip es mereix una alegria així, som ambiciosos i anirem a totes, tenim 10 partits per desfruitar-los i demostrar que ho podem fer. Continuem millorant i fent un bloc potent pel futur immediat i no tan immediat.

Per acabar ens posem dempeus per agrair que el nostre Landin Poyatos va voler jugar el partit després de rebre el dia abans una notícia molt trista que va ser la mort del seu Avi, des que donem el condol a la Família i amics.

Marc T.


H. Santpedor 39 - Juvenil A masculí 26

Aquest dissabte els nostres jugadors del juvenil A han disputat el partit corresponent a la jornada 7 de la segona fase A3 de primera catalana contra el fort rival de l'handbol Santpedor (resultat anada 24-28).

El partit va començar amb una clara superioritat dels locals. Tot i plantejar una defensa 3-3, els esparreguerins es descomptaven constantment i permetien llançaments a plaer des de 6 metres.

En atac, Parcerisas trobava molts espais en la dura 6-0 local per penetrar i marcar o donar assistències als laterals. El ràpid canvi a 6-0 amb Adri i Aleix en el centre de la defensa, feia que el marcador al descans mantingués la diferència del principi del partit.

A la represa, els nostres juvenils van sortir a guanyar la part. Els gols de xut exterior de Joan i els contraatacs de Parcerisas i Dani retallaven la diferència.

Tot i això, els locals continuaven trobant solucions a totes les defenses plantejades i la remuntada cada cop semblava més complicada. Finalment, tot i no disputar un mal partit en l'àmbit general, el matx va acabar amb una contundent victòria dels locals per 39-26 a causa d'un mal parcial en els últims 5 minuts.

Cal destacar que per la baixa d'August, els nostres jugadors Rubén i Oriol van haver de tornar-se per jugar de porter i van disputar un més que meritori partit.

Carlos P.


H. Agramunt 22 -Sènior masculí 35

Jornada amb desplaçament llarg el d'aquesta setmana, on el nostre equip sènior s'enfrontava a l'H. Agramunt a domicili.

El BM. Esparreguera amb la seva feina particular solucionada, es presentava amb tan sols 9 jugadors contra un equip local que encara tenia unes mínimes possibilitats de classificar-se per a la fase d'ascens, segurament aquest va ser el factor determinant per la qual els lleidatans un cop començat el partit i veient la clara superioritat dels jugadors Esparreguerins, no van deixar de protestar totes les decisions arbitrals des del primer minut en veure com no eren capaços de superar la bona defensa i porteria contrària.

Mentrestant els joves jugadors del Baix Llobregat anaven fent el seu joc i amb força rotacions per intentar mantenir la intensitat, aprofitava totes les ocasions que podien per anar ampliant un marcador trencat des dels primers minuts fins a arribar a un 9-17 a la mitja part.

A la represa el partit va seguir la mateixa tònica i cap a l'últim quart de partit i la impossibilitat local d'acostar-se al marcador, induïts per la impotència tant jugadors, com equip tècnic i aficionats van ensenyar la seva cara més dolenta encarant-se i provocant en cada acció als joves jugadors Esparreguerins que no van caure en el parany i van acabar guanyant un fàcil partit per un 22-35 que els manté en el lideratge del grup una setmana més.

Sergi G.