Cròniques jornada 25 i 26 de febrer

Us deixem les cròniques del cap de setmana passat

Benjamí mixt 8 - Handbol Ràpid Cornella 8

Aquest cap de setmana els benjamins han jugat contra el Ràpid Cornellà a casa.

Molt bona primera part on es van poder veure passades molt bones, poques pèrdues de pilota i un bon encert de cara a porteria. Tot això va permetre guanyar la primera part amb comoditat.

A la segona part vam sortir una mica confiats, pensant que seria igual de fàcil que a la primera, però el rival ens va sorprendre amb un molt bon joc que van fer que la segona part la perdéssim.

A causa del canvi d'actitud del rival, nosaltres també havíem de posar-nos les piles i jugar al seu nivell o millor, així guanyàvem la tercera part, però no aconseguiríem liderar l'última.

Encara que el resultat final és un empat, estem molt contents de l'esforç, l'actitud i les ganes que van demostrar els nostres jugadors a la pista.

Joan M.

Infantil mixt 22 - H. Santpedor 25

Aquest cap de setmana l'infantil esparreguerí es retrobava a la pista d'El Castell amb l'Handbol Santpedor. El qual es troba 3er classificat actual a la lliga.

Tot i haver fet un escalfament força atropellat, l'equip local començava fort, sorprenent així al Santpedor que durant els primers 10 minuts es trobava per darrere el marcador. Després d'un temps mort del rival, aquests van pressionar-nos fins que, encara que els hi va costar, aconseguien remuntar el marcador fins al 10-12 a final de la primera part.

Durant el segon període la tònica del partit era la mateixa, un partit igualat, encara que Santpedor era lleugerament superior, sobretot per les seves primeres línies que ens feien molt mal de cara a la nostra defensa. Sense deixar-nos anar del marcador, acabàvem amb un 22-25 il·luminat al marcador.

Cal destacar que, tot i la derrota, els nostres infantils estan començant a poder veure canvis en les dinàmiques del resultat. No hi ha punt de comparació amb la defensa de principis de temporada!

Els animem que continuïn treballant i pugin la intensitat sobretot als entrenaments.

Albert M.

Sènior masculí 21 - CH Sant Andreu B 20

Intens partit el que s'ha viscut aquest diumenge al pavelló del castell, on el líder del grup s'enfrontava al segon classificat o el que és el mateix, el BM.Esparreguera s'enfrontava al Sant Andreu de Palomar.

El partit es preveia intens i igualat, tal com va ser en el partit d'anada on els esparreguerins es van imposar per la mínima en un gol marcat de penal a temps aturat.

El Sant Andreu venia amb ganes de revenja i endur-se els dos valuosos punts de cara a la fase d'ascens, però els locals no ho posarien fàcil.

Les defenses dels dos equips van ser força contundents sense extralimitar-se en cap moment i això complicava l'atac. Els locals tot i demostrar un bon joc a la primera part no acabaven de trobar amb facilitat la porteria contrària i quan ho feien es topaven amb el porter Barceloní que impedia el gol i això feia que no s'aconseguís marxar mai del marcador arribant a la mitja part amb un resultat d'11-10.

A la represa el joc va canviar, els nervis van sorgir per ambdós equips que volien els dos punts i les precipitacions se succeïen a cada banda, cometent errades que no permetien aconseguir gols amb facilitat.
El joc amb aquesta dinàmica es va convertir en una loteria on tothom podia guanyar, amb un marcador igualat fins al final del partit on a falta d'un minut el resultat era de 20-20. Un últim atac a favor de l'Esparreguera semblava que havia de decidir el partit, la fèrria defensa barcelonina no ho posaria fàcil i el temps passava sense poder marcar gol, a falta de 30 segons els tècnics locals demanaven temps mort per poder organitzar una jugada que al segon intent va sortir bé i es va marcar un gol assolint el 21-20 que semblava definitiu, però amb un ràpid servei de mig camp el Sant Andreu aconseguia fer arribar la pilota a l'extrem dret que després de fintar a dèbil i sortir desequilibrat va fallar el llançament, però l'àrbitre va concedir un més que dubtós penal enfosquin més la seva mala actuació en general.

A temps aturat el Sant Andreu tenia l'oportunitat d'igualar el partit de penal simulant el partit d'anada i en certa manera obtenir la revenja desitjada, però en aquesta ocasió la porteria local estava ben coberta amb un incommensurable Carlos que havia parat 5 penals, els nervis van passar factura i el llançament va anar als núvols.

Final d'infart on s'assolia una victòria per 21-20 aconseguint d'aquesta manera 12 punts dels 12 possibles per a la fase d'ascens, si la classificació es manté com ara i es confirma Ribes B com a quart classificat.