Cròniques jornada 11 i 12 de març

Us deixem les cròniques del passat cap de setmana

H. Esportiu Castelldefels Groc 8 - Benjamí mixt 8

Aquest dissabte els petits s'han desplaçat fins a Castelldefels.

Vam començar la primera part una mica adormits llançant a porteria molt amunt, la defensa molt fluixeta i aquests petits errors van fer que perdéssim la primera part.

A la segona i tercera part ja van sortir més concentrats, els passes eren molt bons, els llançaments a porteria eren molt bons i hi havia moltes ajudes a l'hora de defensar, es desmarcaven i es va notar molt tot l'esforç d'aquestes dues parts, que i es va veure reflectit en el resultat, guanyant aquestes dues parts.

A l'última part es van adormir una mica i vam tornar als erros del principi, passes fluixos, els hi costava molt desmarcar-se fent que perdéssim l'última part.

El resultat final del partit ha estat en empat però estem molt contents de l'esforç que han fet i una vegada més ens han demostrat que quan volen fan les coses perfectes.

Continuarem polint cosetes però molt contents amb el resultat.

Judith C.

H. Molins 30 - Juvenil A masculí 28

Aquest cap de setmana el nostre juvenil A s'ha desplaçat fora de casa per jugar el partit de tornada contra el fort rival de Club Handbol Molins de Rei (resultat de l'anada 34-33).

L'inici del partit caure a favor dels molinencs, que tot i realitzar bones defenses, sempre acabaven trobant passades a pivot el qual finalitzava gràcies a la seva superioritat física.

En atac, la lenta circulació de pilota per no evitar els cops francs, feia que els primers 15 minuts caiguessin a favor dels verd-i-negres. L'entrenador visitant veient la situació va optar per canviar a una defensa 6-0 a veure si així podia trencar la relació amb el pivot i dit i fet.

Uns molt contundents Aleix i Adrià en el centre de la defensa, provocaven moltes recuperacions de pilota que culminaven en gols de contraatac tant Oriol com Aitor, per anar al descans amb només 2 gols de diferència.

A la represa, els locals van sortir molt més intensos en defensa i amb un seguit de precipitacions en atac dels nostres juvenils, van marxar amb un parcial de 0-3. Tot i això, amb una 4-2 plantejada pels nostres entrenadors i unes bones aturades de Rubén a la porteria, s'apropaven cada cop més en el marcador.

Amb un últim intent de remuntada una 3-3 pressionant a mig camp, Parcerisas aconseguia recuperar la pilota i marcar un gol de contraatac per situar-se només a dos gols.

Finalment, amb un últim xut amb contacte fallat d'Èric acabava el partit amb derrota dels nostres per 30-28.

Cal destacar la feina d'Alexis i Rubén a la porteria que tot i no ser porters van fer un molt bon paper.

Carlos P.

Sènior masculí 26 - H Berga B 13

Diumenge a la tarda l'equip sènior del nostre club va jugar l'últim partit de la fase regular al pavelló de El Castell davant l'H.Berga B.

Els Esparreguerins tot i presentar-se amb moltes baixes i sense porter, va demostrar la seva superioritat davant l'equip berguedà, que en un partit de tràmit es va dedicar simplement a jugar.

Un partit on el més destacable va ser la bona actuació d'Àlex a la porteria i del debut del juvenil Joan amb una bona actuació en els minuts que va jugar.

Des d'un bon inici del partit la bona defensa local no permetia clars llançaments del Berga facilitant així la feina del porter. En atac els jugadors locals foradava la xarxa visitant amb facilitat i els gols anaven pujant en l'electrònic fins a arribar al 15-5 a la mitja part.

A la represa el partit va continuar amb la mateixa tònica de la primera part, amb el partit controlat i la sensació que l'equip visitant no seria cap amenaça, es va baixar la intensitat en les accions, cosa que va permetre que el Berga aprofités per reduir la diferència en el marcador arribant a un 26-13 final.

Una victòria que deixa l'equip Esparreguerí líder matemàtic del grup quan falten 2 jornades.

La setmana que ve l'equip es desplaçarà a la pista del Guissona en un partit de mèrit tràmit, ja que l'equip de la Segarra no té cap opció per jugar la fase d'ascens.