Cròniques jornada 28 i 29 de gener

Us deixem les cròniques del cap de setmana:

Benjamí mixt 8 - HC Sant Boi Escola Benviure Negre 8

Aquest dissabte els nostres petits han jugat a casa contra Escola Benviure.

Vam sortir molt concentrats fent en atac i en defensa tot el treballat, i axó va fer que guanyéssim la primera part.
A la segona ens vam adormir tant en defensa com en atac, la defensa era molt fluixa no sabíem gairebé ni com actuar, ja que l'equip visitant es desmarcava molt ràpid, i en atac perdíem moltes pilotes en els passes i a l'hora de tirar a porteria totes les pilotes anaven molt altes fent que perdéssim la segona part.

A la tercera es van concentrar una mica més, i tot i que seguíem perden pilotes i defensant fluix vam guanyar la part.
L'última part els nostres nens i nenes estaven una mica decaiguts, ja que veien que moltes coses no sortien com ells volien i tot i que van lluitar fins al final vam perdre la part fent que el resultat final del partit acabés en un empat.

Seguirem polint les petites errades.

Judith C.

Infantil mixt 18 - H. Cerdanyola 36

Partido difícil para el equipo de casa, contra un Cerdanyola con muy buena defensa y un ataque rápido y físico muy superior.

La primer mitad hubieron momentos muy buenos a nivel defensivo acompañado de portería, de cara al ataque jugamos bien el balón y hubieron lanzamiento claros ha portería.

La segunda mitad se mostró claramente superior el equipo visitante y la perdida de balones junto con un poco la concentración del partido.

Toca seguir trabajando y esforzándose en cada entreno!

Sergi A.

Juvenil B masculí 27 - CH Sant Esteve Sesrovires 43

Aquest dissabte es disputava el derbi, Esparreguera i Sant Esteve Sesrovires en la segona volta de la primera fase, després de la victòria per part de l'Esparreguera al camp del Sanes, esperàvem trobar un Sant Esteve amb ganes d'emportar-se la victòria a qualsevol costa, i així va ser.

El partit es presentava difícil des del principi amb només vuit jugadors de pista, i el nostre capità una mica tocat del peu, i així va ser, des del primer moment els visitants presentaven una defensa molt avançada, amb el propòsit de recuperar pilotes i marcar un ritme alt.

Durant quasi tot el primer temps l'equip va poder mantenir la calma tant en atac com en defensa, però eren les accions individuals les que aconseguien pujar el marcador a favor del local, entre això i l'expulsió amb vermella directa per una acció d'un dels nostres primeres línies ens deixava un 16-21 en contra al descans.

Així doncs, el segon temps es presentava difícil, amb només un canvi, els nostres jugadors ja cansats i un Sant Esteve encara amb moltes ganes de córrer.
Això va desencadenar en una baixa moral de l'equip, però gràcies als ànims de l'entrenador y el gran esperit de lluita que tenen els nostres vam córrer fins a l'últim minut.

Tot i haver perdut, no hi ha res a dir a l'equip a part de felicitats per l'esforç fet, que amb tots els números en contra han defensat amb intensitat fins a l'últim minut i abaixar els braços fins a l'últim xiulet. Felicitar també al Sant Esteve pel bon partit, joc digne d'un equip de Lliga!

Nico R.

Juvenil A masculi 34 -H. molins 33

Aquest cap de setmana els nostres jugadors del juvenil A han disputat el partit corresponent a la tercera jornada de la segona fase A3 de Primera Catalana contra un rival amb el qual ja es van enfrontar moltes vegades l'any passat, el Molins de Rei B.

El partit va començar amb molta igualtat per part dels dos equips. En atac tant Oriol com Joan feien molt mal a la 6-0 molinenca trobant espais per penetrar i formes de connectar amb els pivots.
En defensa tot i descomptar-se en diverses ocasions, que aturava August, trobaven solucions a l'atac amb doble pivot dels visitants. Un seguit de bons contraatacs, però, va acabar decantant el marcador a favor de l'equip local a la mitja part per 19-14.

A la represa els molinencs van sortir molt millor en defensa. Un seguit de precipitacions en atac i la poca contundència defensiva van permetre als visitants apropar-se perillosament en el marcador.
Però un cop més, uns bons xuts exteriors de Joan, les fortes entrades d'Adrià entre 1 i 2 i les bones definicions d'Alexis i Ruben mantenien als esparreguerins al capdavant del marcador fins als últims minuts.

Finalment, un bon gol d'Oriol tancava un partit molt igualat en la segona part i li donava la victòria als locals per la mínima 34-33.

Cal destacar com sempre la bona actuació d'August a la porteria realitzant dobles parades.

Carlos P.

CH. Martorell 23 - Sènior masculí 22

Aquest cap de setmana el nostre equip sènior jugava el derbi comarcal a domicili enfront l'handbol Martorell.

El partit que a priori semblava fàcil, ràpidament els jugadors Martorellencs s'han encarregat de fer veure que no ho seria.

Els esparreguerins, amb baixes a l'equip, han jugat un partit discret, amb moltes errades en els llançaments que no permetien desenganxar-nos en el marcador. Així i tot el resultat la major part del partit ens era favorable, però mai s'ha tingut la sensació de tenir el partit controlat. Amb un vaivé de gols a cada porteria s'arribava a un 10-13 al descans.

A la represa, lluny de millorar el joc, ha continuat la mateixa tònica de partit en la que les accions d'atac dels esparreguerins eren contrarestades per l'equip local que feia sensació d'estar més entregat al partit, tot i la curta plantilla que ha presentat, no ha parat de lluitar i córrer.

Als últims minuts del partit amb el sempre curt avantatge en el marcador del nostre sènior, ha patit unes rigoroses exclusions consecutives deixant l'equip amb 5 jugadors a pista, així i tot s'aconseguia aguantar fins a l'últim minut, tota una feinada que s'ha perdut en cometre dues precipitades consecutives a causa de un excés de nerviosisme produït per la pressió imposada per la graderia local i la inexperiència, cosa que aprofitava l'equip local per marcar els dos últims gols del partit i aconseguir la victòria.

Cal destacar el partit de l'exjugador de l'Esparreguera Marc Navarro que amb 11 gols, liderava l'equip Martorellenc cap a un final èpic.

Tot i la derrota, l'equip continuarà una setmana més en el capdamunt de la classificació, però haurà de millorar molt el seu joc si vols assolir els importants punts de les jornades vinents que seran claus per optar a l'ascens de categoria.