Cròniques jornada 21 i 22 de gener

us deixem les cròniques del passat cap de setmana

HC Sant Boi 7 - Benjamí mixt 9

Aquest cap de setmana els benjamins han jugat a Sant Boi.

L'atac de la primera i segona part va ser quasi perfecte, poques pèrdues de pilota i bons passes ajudaven a l'equip a posar-se endavant.

A la tercera vam començar a afluixar el nivell a causa dels pocs canvis que teníem, però les ganes no ens les treia ningú.

Molt bona victòria dels nois, llàstima de la darrera part que no vam aconseguir guanyar. Continuarem entrenant per a millorar les errades comeses.

Joan M.

H. Igualada 40 - Infantil mixt 30

Aquest darrer dissabte els nostres infantils van anar com a visitats al camp de l'Igualada.

Els nostres van realitzar una primera part molt bona, en la qual el marcador es va mantenir 0-0 fins al minut 5, va ser una part molt bona per tots dos equips.
Els i les infantils van demostrar que podien dur a terme accions de qualitat com són atacs en carrera, bones defenses... Llàstima que en aquesta part els nostres no van tenir la punteria fina i van fallar moltes pilotes.

En la segona part, van sortir molt centrats i van remuntar la part; així i tot, vam continuar tenint molt mala punteria i al final de la part els nostres van deixar de creure en ells, van abaixar els braços i deixar de córrer.

Per altra banda, volem felicitar els nostres porters, la Sabina i en Guillem, ja que van disputar un partit boníssim, gràcies a les seves aturades vam poder simplificar la golejada dels rivals.

Hem de continuar treballant la part tècnica i tàctica de l'equip, però sobretot hem de treballar la part més emocional dels jugadors i jugadores per evitar que baixin els braços.

Marina P.

Juvenil B 21 - H. Súria 13

Seguim amb la segona volta , en aquest cas jugàvem a casa contra el Suria.

Sabíem que havíem de treure els 2 punts, ja que eren vitals per continuar somiant amb la desitjada quarta plaça, la qual està molt sol·licitada.
Era d'aquells partits que saps com juga el rival i també que si fas les coses bé t'emportes el partit còmodament, ja que el rival és molt inferior a tu.

Inici de la primera part regular per part dels nostres però amb un final molt desastrós pel que fa a joc i pèrdues. Vam anar al vestuari només 4 a dalt en el marcador i perquè el nostre Landin Poyatos va fer un 50% d'aturades, números estratosfèrics que en aquest partit no calia que apareixes, ja que no era mèrit col·lectiu l'avantatge en el marcador sinó aparicions estel·lars individuals del nostre porter.

En el discurs de la mitja a part al vestuari ens vam posar més seriosos i vam espavilar als nois que ho podien fer molt millor sobretot en l'aspecte defensiu.
Així va ser, només 5 gols encaixats en la segona part amb un total de 13 gols al final de l'enfrontament.

Partit de ritme de veterans, lent i amb atacs que duraven una eternitat per part de l'equip visitant. A vegades quan jugues contra aquest tipus d'equips et contagies del seu ritme i passa factura en alguns moments.

Continuem agafant ritme i l'equip està creixent exponencialment, destacar com he dit el nostre Landin Poyatos amb parades de mundial d'handbol i no oblidar l'Oriol en aspectes ofensius anotant 12 dels 21 gols de l'equip, esperem que mai ens el treguin de l'equip.

L'equip ja està pensant amb l'esperat derbi contra el Sant Esteve el qual per més d'un i dos més que una jornada més de lliga, posarem tot per emportant-se els 2 punts, ja que com hem dit és la nostra champions i esperem que els nervis i les emocions no ens passin males passades, us convidem a venir al pavelló per gaudir de l'esperada victòria!

Marc T.

Juvenil A 24 - H. Santpedor 28

Segon partit de la segona fase, aquest cop com a locals, del juvenil A contra el fort rival de l'Handbol Santpedor.

El matx va començar amb molts problemes pels locals. La mala circulació de pilota i la passivitat feien que, tot i estar defensant bé, els visitants aconseguissin la primera avantatge en el marcador, amb un parcial de 0-4, obligant el nostre entrenador a demanar un temps mort molt aviat.
Tot i això, els visitants van continuar amb el recital anotador en atac i endurint la defensa 6-0, tancant una primera part molt complicada pels nostres juvenils on es veien clarament superats amb un marcador molt en contra 8-16.

A la represa, tot i ser molt complicat, van sortir decidits a donar-li la volta al partit. Un seguit de bones defenses, amb un Adrià molt contundent i un August pletòric a la porteria van permetre córrer ràpidament al contraatac i escurçar la diferència a 4 gols. Les presses, però, van provocar xuts precipitats i pèrdues de pilota que no deixaven que es culminés la remuntada.

Finalment, els visitants es van endur la victòria per 24-28. Cal que els nostres juvenils estiguin concentrats tot el partit per evitar que uns mals 30 minuts perjudiquin el resultat final.

Carlos P.

Sènior masculí 30 - H. Cerdanyola 23

Aquest cap de setmana el nostre equip sénior s'enfrontava al H. Cerdanyola, un dels equips de la part baixa de la taula i amb pràcticament sense opcions de jugar la fase d'ascens.

El partit ha començat bé, amb bones accions defensives i ofensives i ràpidament ens posàvem amb un 4-0 a l'electrònic, però aquest bon joc semblava que havia estat un miratge i a partir del minut 10 el joc del BM. Esparreguera va canviar per complet, una defensa desapareguda i un atac molt estàtic, sense joc col·lectiu, no podia superar la defensa rival i es cometien moltes errades, cosa que condemnava l'equip que a poc a poc veien com els Vallesans s'apropaven cada cop més al marcador, fins a superar-nos en els darrers minuts de la primera part, arribant al descans amb un 12-13.

A la represa, els jugadors locals sortien amb una millor intensitat defensiva i tot que l'atac no acabava de rutllar, els valia per anar agafant diferències en el marcador fins a arribar al 30-23 final.