divendres, 11 de novembre del 2022

Prèvia jornada 12 i 13 de novembre

 Arriba el cap de setmana i una nova oportunitat de veure els nostres nois i noies en acció sobre la pista, malauradament aquesta setmana haurem de viatgar per veure'ls, ja que tots els partits es disputen lluny de El Castell. L'únic equip del qual no podrem gaudir és el benjamí que descansa aquesta setmana


Això si, tenim partits molt interessants, no us els podeu perdre!!
Ho expliquem:

CH Castellbisbal - Infantil mixt
dissabte dia 12 de novembre a les 12 h.
Illa esportiva municipal - Castellbisbal

Rival ja en pretemporada, l'infantil jugarà aquest cap de setmana contra Castellbisbal.

Però segur que aquest partit serà més complicat. El nostre rival és just el que tenim per sobre a la classificació, i segur que no es voldrà veure superat per nosaltres, de manera que serà un partit dur, i molt intent.

Així i tot, els nostres mostren una millora evident en el seu joc, i estan entrenant força bé, de manera que sortiran a repetir el bon resultat del darrer cap de setmana.

Juvenil B masculí - CE Handbol BCN Sants
Diumenge dia 13 de novembre a les 19:30
Poliesportiu La Sagi - Barcelona.

Quatre són ja les victòries consecutives dels nois d'en Marc i Nico, i volen que siguin cinc.

I per aconseguir-ho, hauran de guanyar aquest diumenge a Sants, que actualment ocupa la penúltima posició amb només un punt.

Però tot i que podria semblar un partit més assequible, el nostre rival del cap de setmana ha fet bons partits i segur que té moltes ganes d'obtenir la seva primera victòria. Només fent un bon partit i sortint concentrats i  intensos aconseguirem un bon resultat.

H. Sant Quirze - Juvenil A masculí
Diumenge 13 de novembre a les 10:30 h
Complex esportiu municipal - Sant Quirze del Vallès

Molt més complicat ho tindrà el nostre juvenil A, que viatjarà fins a Sant Quirze per enfrontar-se amb l'equip local, segon classificat del grup.

Malgrat això, el partit de la setmana passada ha mostrat una bona evolució en el joc dels nostres, més intensos i amb les idees més clares, i en l'esport tot és possible... així que els nostres aniran a intentar donar la sorpresa, tot i que és difícil.

Esperem que ho aconsegueixin.

CH Sant Andreu B - Sènior masculí
Diumenge dia 13 de novembre a les 12 h
Poliesportiu Camp del Ferro - Barcelona.

Difícil compromís el que té el nostre sènior aquest cap de setmana, ja que visitaran el segon classificat, que no només no ha perdut cap partit aquesta temporada, sinó que els ha guanyat tots amb autoritat.

Així i tot, els nois d'en Sergi i Cesar són els líders invictes del grup, i ja han costat el seu potencial, de manera que segur que serà un partit molt competit i que es decidirà per petits detalls... i esperem que a favor nostre.

Força partits i molt interessant aquest cap de setmana, us convidem a acompanyar-nos per gaudir-ne!! Us esperem!!

Ferran R.