Cròniques jornada 24 i 25 de setembre

Us deixem les cròniques dels partits del cap de setmana passat

Benjamí mixt 10 -H. Sant Llorenç 6

Aquest dissabte els més petits han jugat a casa el segon partit amistós.

Vam començar molt bé en defensa i en atac fent que guanyéssim les 2 primeres parts, a la tercera ens vam relaxar massa fent que perdéssim, però ens vam connectar un altre cop fent que al final guanyéssim el partit 10- 6.

Continuarem polint coses

Judith C.

H. Berga 15 - Infantil mixt 23

Primer partit de la competició pels nostres jugadors i jugadores disputat a Berga.

Els nostres van fer un partit molt bo en la primera part, van saber aprofitar molt bé els espais. I durant la defensa vam aconseguir dissuadir moltes pilotes.

En la segona part vam abaixar els braços en defensa i el contrari entrava molt fàcilment a porteria.

Tot i emportar-nos la victòria cal remarcar que hem de continuar treballant molts aspectes bàsics del joc, com són els passes i les recepcions o bé els llançaments a porteria.

Des de l'staff continuem animant i recolzant als nostres perquè puguin assolir aquestes petites millores.

Marina P.

Juvenil B masculí 33 - H. Vilanova i la Geltrú 38

Primer partit de lliga pels nostres, on la gran majoria debutaven en la categoria de Juvenil.

Malgrat això el nostre rival el Vilanova el coneixíem de la temporada passada on ens vàrem enfrontar a ells amb 2 victòries nostres al palmarès.

El partit va començar amb imprecisions per part dels dos equips juntament amb errades no forçades, el partit ràpidament es va convertir al llarg de la primera part en una anada i tornada constant amb un marcador molt alt al final d'aquesta. Vàrem arribar al descans amb un menys 4 en contra dels nostres interessos .

A l'inici de la segona vàrem aconseguir posar-nos a 1 gol gràcies a la intensitat defensiva i la paciència per trobar bones situacions de finalització en atac.
En posar-nos a gol va fer l'efecte contrari a el habitual, ja que va fer espavilar a l'equip visitant i va posar nerviós als locals provocant que a falta de 10 min l'avantatge se n'anés a 5 gols a sota, el qual va ser el la diferencia en el final del matx.

Des del staff creiem que el factor determinant va ser encaixar 38 gols, ja que pots atacar molt bé, però si ten fan tants és molt complicat competir el partit, sumat a la seva qualitat tècnica en el xut de la seva primera línia marcant gols des de 10 - 11 metres davant de 2 jugadors anant al blocatge i per últim les errades en el xut clares dels nostres que vàrem fer internacional un cop mes el porter visitant.

Sempre traiem el positiu, actitud i esforç admirable dels nostres, competint cal recordar amb pràcticament mig equip en edat cadet.

Any de construcció i d'experiència dels nostres, continuarem treballant per aconseguir alegries presents i futures. Seguim!

Marc T.

GEIEG 33 -Juvenil A masculí 26

El nostre Juvenil A començava el seu trajecte a Primera Catalana amb un llarg desplaçament a terres gironines.

Primer partit de lliga contra Geieg, rival sempre difícil que fa del seu estadi una fortalesa.

Així i tot els esparreguerins van entrar al partit amb intensitat i ganes de guanyar. L'equip local començava amb una defensa 6-0 que vam saber atacar gràcies al joc amb pivot i les penetracions dels nostres laterals. Les dificultats van començar quan l'equip gironí va posar un avançat pressionant al nostre central, es van perdre pilotes i això va provocar contraatacs que feien escapar-se a l'equip local al marcador. Així es va arribar a la segona meitat amb un resultat de 16-11.

La segona part va començar amb la mateixa dinàmica que la primera, es va veure una millora per part dels esparreguerins al canviar el sistema de l'atac a doble pivot. Així i tot l'equip local no abaixava la guàrdia i seguia amb la mateixa intensitat.

Als últims quatre minuts del partit, es van cometre errades al llançament i pèrdues de pilota que van provar un parcial de 3-0 que feia marxar definitivament al marcador a l'equip gironí.

Malgrat el resultat final, cal destacar la gran feina de tot l'equip, en especial la del nostre porter August.

Zineddine A.

Sènior masculí 30 - H. Panteres Grogues 21

El passat dissabte l'equip sènior del nostre club va debutar en lliga davant Les Panteres Grogues, nou equip en la competició.

Tot i que durant els primers minuts de la primera part l'equip barceloní va jugar a un bon nivell alternant gols amb l'equip local, a poc a poc els jugadors entrenats per Sergi Gibert i César Carreras van anar imposant la seva superioritat i a l'electrònic es va anar ampliant el resultat fins a arribar a la mitja part amb una diferència de 6 gols.

A la represa, amb un bon inici de Les Panteres, es posaven a tan sols 3 gols i semblava que el partit es podia tornar a obrir, però ràpidament el nostre jove equip es va posar les piles en defensa i recuperava pilotes en defensa que es convertien en ràpids contraatacs que feien tornar a tenir una amplia avantatge al marcador.

Finalment, s'arribava al marcador final de 30-21 que retorna la il·lusió d'aquest equip per aconseguir l'objectiu de la temporada.

El cap de setmana que ve l'equip visitarà la pista del Cerdanyola, un altre equip nou a la competició.